Dé trend in laminaat keukenbladen? Houtkleuren!

Welke nieuwe kleuren TopLaminaat gaan we zien in 2021? Het antwoord is: vooral veel hout, in verschillende tinten. Zoals de heel lichte kleur Nordic Wood. Scandinavisch hout is al jaren populair, maar past nu helemaal goed. Een van dé trends voor 2021 is namelijk Soft Stream; een keukenstijl die beleefd wordt als zacht en comfortabel.

trend in laminaat keukenbladen

Het buitengevoel binnen

Roots is net het tegenovergestelde; deze stoere kleur met z’n grove nerven en noesten is juist donker. Cosy Oak is een kleur die het buitengevoel naar binnen brengt. Ook Burned Wood heeft zo’n opvallende structuur. Dit ‘verbrande hout’ kan gecombineerd worden met lichte, effen fronten, maar net zo goed met robuust beton.

trend in laminaat keukenbladen

Over TopLaminaat

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. De drager van Greengridz, een innovatief watervast materiaal op houtbasis met een zeer duurzaam karakter, is FSC en Carb2 gecertificeerd en CO2 neutraal.

trend in laminaat keukenbladen

TopLaminaat is verkrijgbaar in veel kleuren. Je vindt daarom altijd een werkblad dat past bij jouw interieur, smaak én budget. Niet voor niets is TopLaminaat al jaren het meest verkochte keukenblad.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*