De voordelen van een 155° scharnier

Een voorraadkast met binnenlades is de oplossing om op een efficiënte manier je producten en benodigdheden op te bergen. Door gebruik te maken van de juiste scharnieren, haal je nog meer uit jouw voorraadkast.

De voordelen van een 155° scharnier

Probleem bij standaard scharnieren

Bij standaard scharnieren (110° graden) blijft de kastdeur altijd een klein stukje voor de kastopening staan. Hierdoor kunnen binnenlades niet naar buiten getrokken worden, ze zouden immers op de deur botsen. Daarom kan er een opvullijst geplaatst worden, de lade wordt dan smaller gemaakt en kan zo alsnog de deur passeren. Op die manier verlies je natuurlijk wel wat opbergruimte.

 De voordelen van een 155° scharnier

Oplossing: 155° scharnier

Om dit op te lossen bracht Blum het 155° scharnier op de markt. Deze scharnier zorgt ervoor dat de kastdeur volledig naar buiten wegdraait en dus niet meer voor de kastopening blijft staan. Hierdoor kunnen de binnenlades de volledige breedte van de kast benutten en toch vlot naar buiten lopen. Er gaat dus geen opbergruimte meer verloren.

De voordelen van een 155° scharnier

SPACE TOWER

SPACE TOWER is de absolute opbergkampioen! Dankzij SPACE TOWER maak je optimaal gebruik van jouw opbergruimte en heb je een ongekende bereikbaarheid van jouw voorraad. In tegenstelling tot een logge apothekerskast trek je bij SPACE TOWER de voorraad simpelweg lade per lade naar je toe. Geen potje of blikje hoeft nog verloren te gaan. Dankzij de 155° scharnieren draait de deur volledig weg en kan de hele breedte van de kast benut worden.

Bron: Van Hoecke

Speak Your Mind

*