Dekker in de duurzame Hall of Fame opgenomen

Tijdens het NE20 Festival van MVO Nederland is de Duurzame Hall of Fame gelanceerd, een initiatief van Stichting MVO-Register. Dekker Zevenhuizen is met het product Greengridz als een van de drie MVO Koplopers opgenomen in deze Hall of Fame waar duurzame initiatieven worden getoond die ter inspiratie kunnen dienen voor andere deelnemers van het register.

Dekker in de duurzame Hall of Fame opgenomen    Dekker in de duurzame Hall of Fame opgenomen

Greengridz: mooi, duurzaam én betaalbaar, het kan!

Greengridz verdient een plek in de duurzame Hall of Fame ten eerste omdat het duurzaam is en ook omdat het een beter en voordeliger alternatief is voor het traditionele basismateriaal voor maatwerkbladen. Deze drie factoren dragen bij aan het bewezen succes van Greengridz.

Duurzame voordelen

Greengridz draagt het FSC®-keurmerk, heeft een kleine ecologische voetafdruk en is 100% recyclebaar. Ook het productieproces is milieuvriendelijk en is de CO2-uitstoot is 60% lager dan het gebruikelijke multiplex.

Uitermate geschikt voor keukenblad

Greengridz is een ideaal materiaal voor in de keuken. Het stevige raster van hdf is stootvaster en watervaster dan andere basismaterialen van hout. De platen zijn tot 520 x 120 cm uit één stuk leverbaar waardoor elke maat keukenblad mogelijk is, zonder naden. De dikte van het blad kan variëren van 20 tot 80 mm.

Nog meer voordeel

En het mooie is: Greengridz is zelfs voordeliger dan multiplex! En luistert het nauw met de kleur? Geen probleem. Het kan worden afgewerkt met TopLaminaat, DecorTop en Fenix NTM. Dus waarom zou je niet voor duurzaam kiezen? 

Greengridz is een product van Dekker Zevenhuizen. Lees er meer over.

Speak Your Mind

*