Dekton collectie uitgebreid met Trilium en XGloss Natural

Tijdens de grote keukenvakbeurs in Duitsland zullen in september weer veel noviteiten op keukengebied te zien zijn. Ook Arte, maatwerkleverancier van keukenbladen, is dit jaar weer van de partij met een stand die dit jaar in het teken staat van ‘groen’. Groen van buiten, de natuur, maar ook het groen van duurzaamheid en eerlijk zaken doen. We doen alvast een voorschot op wat er in september vertoond zal worden: Trilium, XGloss Natural en Entzo.

Trilium blikvanger Dekton collectie

Dekton Trilium

De nieuwe kleur Trilium uit de Dekton collectie is een opvallende kleur met een geoxideerde staalachtige uitstraling, zoals cortenstaal. De vele kleurschakingen zorgen voor het roestige effect met lichte en donkere tinten. Ondanks dat het oppervlak een metallic effect heeft, is de textuur zeer verfijnd en voelt het materiaal zacht aan. Het materiaal is zowel kras-, vlek-, schok-, hitte-, UV-bestendig en kleurvast. Dekton Trilium is gerecycled, milieuvriendelijk en is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Nieuwe XGloss kleuren

De Dekton collectie XGloss is uitgebreid met de natuurlijke kleuren: Tundra, Fiord, en Glacier. Ook de gepolijste kleuren Halo en Spectra die eerder zijn geïntroduceerd ontbreken niet. Dekton XGloss bevat een nieuwe Nanotech behandeling die zorgt voor unieke waterafstotende eigenschappen. Naast een extreme glans, die uniek is op de markt, is het oppervlak bestand tegen vlekken. Het materiaal is geschikt voor zowel keukenbladen als andere toepassingen, zoals wanden en vloeren.

Entzo

Uit de Dekton collectie is ook Entzo een nieuwe kleur. Entzo is geïnspireerd door de elegantie van natuursteen en past door de natuurlijke uitstraling helemaal bij het groene beursconcept. De basiskleur is wit met daarop grijze en gouden aders die van plaat op plaat doorlopen.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*