Dekton uitgebreid met 6 kleuren natuursteenlook

Arte Groep heeft zijn assortiment Dekton uitgebreid met 6 kleuren natuursteenlook. De kleuren zijn geïnspireerd op natuursteen en ook de eigenschappen van de natuur staan centraal. Deze kleuren worden standaard aan het assortiment toegevoegd.

Dekton uitgebreid met 6 kleuren natuursteenlook

Dekton Taga xgloss, Bergen xgloss en Korso xgloss

Deze kleuren, uit de ‘Stonika’ collectie van Dekton hebben bijzondere, nieuwe tinten die geïnspireerd zijn op natuursteen. De kleuren hebben een glansrijke afwerking en karaktervolle aders. Zo sluit de Taga xgloss aan op de marmertrend en heeft met zijn grijze tinten een natuurlijke structuur. De Bergen xgloss kenmerkt zich door de complexe structuur die versterkt wordt door een glanzende afwerking. De Korso xgloss heeft warme aardetinten, afgeleid van de Gris Pulpis natuursteen.

Dekton Bromo en Vegha

Bij de Natural Collection van Dekton staan de eigenschappen van de natuur centraal. Met zijn donkerblauwe tint is de Bromo geïnspireerd door metamorfe gesteenten zoals leisteen, een toegankelijke kleur met een natuurlijke uitstraling. De Vegha is een stormachtige grijstint met een gewolkte uitstraling en is geïnspireerd door kalksteen en zandsteen.

Dekton Blanc Concrete

Deze rustige kleur in lichtgrijze en beige tinten sluit aan op de huidige betontrend. Blanc Concrete zit in de Tech Collection van Dekton, een collectie met een industriële uitstraling vol natuurlijke tinten.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*