Door de ogen van Kim Feenstra

De SieMatic Flagship Store, aan het Amsterdamse Vondelpark, biedt niet alleen designkeukens en complete interieurs, ook kunst komt er ruim aan bod. Deze herfst is het de beurt aan niemand minder dan Kim Feenstra. Haar verrassende foto’s zijn te bewonderen op alle etages van het chique herenhuis.

Door de ogen van Kim Feenstra

Flagship Store

De entree van de SieMatic Flagship Store ligt aan de Amsterdamse Hobbemastraat. Aan de voorzijde kijkt het uit op het levendige stadsleven; aan de achterkant ligt het monumentale Vondelpark. Het voorname pand is stijlvol ingericht: in verschillende stijlkamers verdeeld over drie verdiepingen wordt het keukenprogramma van SieMatic gepresenteerd op basis van de SieMatic lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC.

Het is de perfecte omgeving voor de stijlvolle keukens van SieMatic, die internationaal menig design-award binnenslepen. Maar ook kunst komt er uitstekend tot zijn recht. Kunstenaars weten de weg naar het Vondelpark daardoor goed te vinden, en SieMatic biedt hen graag een podium. In de afgelopen periode exposeerden Jef Bogman, Janneke Laheij, Anne van Borselen, Noor Huige, Jeroen Snijders en Lieske Stieger-Brouwers er hun werk. En nu is het de beurt aan Kim Feenstra.

Het werk van Kim

Het internationaal bekende fotomodel toont in Through my eyes werk dat ze maakte tijdens haar vele reizen: portretten geschoten in Oeganda en Italië en wildlife-foto’s die ze nam in Zuid-Afrika en Alaska. Ook de foodfotografie voor het kookboek Food Talk, dat ze samen met vriendin Bénine Bijleveld produceerde, ontbreekt niet. In totaal hangen er 29 werken in de SieMatic Flagship Store, waarvan de prijzen variëren tussen de 500 en 3000 euro.

Het werk van Kim Feenstra is puur, maar toont ook vaak een rauw randje. Liefde voor de fotografie had ze al. Dat Kim ook talent heeft, ontdekte ze vorig jaar tijdens de opnames van het tv-programma Het perfecte plaatje, waarin ze tweede werd. Sindsdien pakte Kim steeds vaker de camera op. Regelmatig maakt ze reportages voor Wendy, het tijdschrift gemaakt door Wendy van Dijk. De shoot van de cast van Vechtershart leverde haar alom positieve kritieken op. Ook met het kookboek Food Talk maakt Kim snel naam als getalenteerd fotografe.

Gratis toegang

Interesse in de expositie ‘Through my eyes’ van Kim Feenstra? Iedere belangstellende is van harte welkom in de SieMatic Flagship Store, waar je kunt genieten van de spannende fotografie van Kim en het stijlvolle keukenprogramma van SieMatic. De expositie is te zien tot eind december 2017 tijdens de openingstijden van de Flagship Store. De toegang is gratis.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*