Doorbreek de keukenregels

De combinatie van een inductiekookplaat met een krachtige, geïntegreerde afzuigkap geeft je alle vrijheid in keukendesign. Met deze tips en advies ontdek je alle troeven, functies en installatiemogelijkheden van de innovatieve AEG ComboHob kookplaten met afzuiging. De zoektocht naar de juiste kookplaat met afzuiging wordt voor jou zo eenvoudig mogelijk gemaakt.
 AEG-PSAAHH210KE00003

ComboHob, de kookplaat met afzuiging van AEG

Geniet van de ultieme vrijheid bij het ontwerpen van je keuken met het assortiment kookplaten met afzuiging. De AEG ComboHob kookplaat met geïntegreerde afzuiging combineert een efficiënte inductiekookplaat met een krachtige afzuigkap in één toestel. Zo kan jij je creativiteit vrij om jouw keuken te ontwerpen zonder compromissen. Ontdek de diverse voordelen en functies van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging versus een afzonderlijke afzuigkap. 

Alle vrijheid in jouw keukenontwerp

De AEG ComboHob kookplaat met afzuiging maakt jouw leven een stuk eenvoudiger vanwege het gebruiksgemak en de installatie. Zo hoef je niet langer een afzuigkap aan de muur of het plafond te hangen. De kookplaat met afzuiging van AEG heeft een minimalistisch design en vloeit moeiteloos samen met de rest van jouw keuken. Het resultaat? Vrijheid in jouw keukenontwerp, onbelemmerd door de installatie van een traditionele en omvangrijke afzuigkap. De afzuigkap zit immers in je werkblad. Ideaal voor de liefhebber van een moderne en strakke keuken. Jouw keuken, jouw stijl.

Meer ruimte voor alles wat je nodig hebt

Met een AEG ComboHob kookplaat met afzuiging kan je zonder problemen een diepe lade plaatsen onder de kookplaat. Dit betekent meer ruimte voor al je kookgerei of zelfs voor potten en pannen. De AEG-kookplaat met geïntegreerde afzuigkap kan worden geïnstalleerd in werkbladen vanaf 4 mm.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*