Dubbel genieten van de lekkerste koffie thuis

Er komt het nodige bij kijken om van een kop koffie een puur genietmoment te maken: de juiste maling, de optimale temperatuur en niet te vergeten, de perfecte waterdruk. Maar met de Siemens EQ.500 Integral volautomatische koffiemachine hoeven koffieliefhebbers zich daar allemaal niet druk over te maken. Met de nieuwste volautomatische koffiemachine uit de EQ-serie zet je het perfecte kopje koffie thuis. En dat met maar één druk op het kleurrijke TFT-display.

Dubbel genieten van de lekkerste koffie thuis

Elke koffiespecialiteit

Een zijdezachte latte macchiato, een pittige espresso of een traditionele caffè crema. Met de nieuwe EQ.500 Integral volautomatische koffiemachine zet je met één druk op de knop deze en talloze andere koffiespecialiteiten. Het kleurrijke coffeeSelect TFT-display bevindt zich bovenop de machine, zodat je in één oogopslag gemakkelijk elke koffiespecialiteit kunt selecteren.

Perfecte fijne maling

Het slimme iAroma-systeem met de keramische koffiemolen zorgt voor de perfecte fijne maling voor je favoriete koffie. De waterpomp past het watervolume en de snelheid waarmee het water doorstroomt aan zodat het volledige aroma vrijkomt. Dankzij de intelligente constante temperatuurregeling is de temperatuur altijd optimaal.

Dubbel genieten van de lekkerste koffie thuis

Dubbel genieten

Omdat koffie nog beter smaakt in goed gezelschap biedt de EQ.500 Integral volautomatische koffiemachine met oneTouch Double Cup de mogelijkheid om twee koppen koffie tegelijkertijd te bereiden. Het melksysteem maakt de koffiebeleving helemaal compleet en zorgt voor het heerlijkste melkschuim, voor een mooie cappuccino of de perfecte latte macchiato. Na elke bereiding zorgt de volautomatische stoomreiniging van het melksysteem voor een hygiënisch schone machine zonder resten.

Aantrekkelijk ontwerp met functionaliteit en gemak

Het nieuwste lid van de EQ-familie maakt niet alleen indruk met zijn heerlijke koffiebereidingen, maar is met zijn moderne stijlvolle vormgeving ook een ware blikvanger. De volautomatische koffiemachine is naar keuze beschikbaar in zwart sapphire metallic of geborsteld roestvrijstaal. Ook over het onderhoud is nagedacht. De praktische servicedeur zit aan de voorkant en is snel en eenvoudig te reinigen.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*