Duurzaam leven met Bosch

Een duurzaam leven begint thuis. Daarom hebben ze bij Bosch apparaten ontwikkeld die een duurzaam leven gemakkelijker maken. Ontdek hoe wasmachines, vaatwassers en drogers bijdragen aan energiebesparing en zuiniger omgaan met water.

Bespaar wasmiddel, water en energie met i-DOS.Bosch-16103816_DW_BID_likeaboschidos_REU_webspecial

Wist je dat 90% van de mensen te veel wasmiddel gebruikt? En overdoseren is niet ideaal. Per wasbeurt draait de wasmachine 30 minuten langer, er komen meer zeepresten in het riool en de wasmachine maakt meer draaiuren wat de levensduur verkort. Met i-DOS doseert de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel. Je hoeft alleen de doseertanks eenmalig te vullen en je hebt er gemiddeld een maand lang geen omkijken meer naar. Dit scheelt tot wel 10 liter water en 38% wasmiddel per wasbeurt*.

 

Bosch-16103612_DW_BID_likeaboschperfectdry_REU_webspecial_1200x900Met PerfectDry vaatwassers bespaar je energie.

De Bosch PerfectDry vaatwassers met Zeolith drogen de vaat met een krachtige luchtstroom. Ze maken gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet dat de luchtvochtigheid omzet in warme lucht én er zit er een extra droogfunctie in. Hierdoor wordt vaatwerk perfect gedroogd en hoeft zelfs plastic niet met de hand nagedroogd te worden. Ten opzichte van vaatwassers zonder Zeolith wordt 20% bespaard op de energiekosten***.

 

Een droger die energiezuinig is én blijft.Bosch-16103943_DW_BID_likeaboschdryer_REU_webspecial

Warmtepompdrogers zijn de meest energiezuinige drogers en zijn zelfs 50% tot 70% zuiniger dan condensdrogers. Je bespaart daarmee tot zo’n 68% aan energiekosten** ten opzichte van conventionele Bosch condensdrogers. En onze warmtepompdrogers zijn niet alleen heel zuinig, ze blijven ook zuinig. De gepatenteerde SelfCleaning Condenser reinigt zichzelf namelijk automatisch vier keer tijdens het drogen. Zo behoudt het apparaat het A+++ energielabel de hele levensduur.

Voor meer informatie: Bosch

Speak Your Mind

*