EB 333: opvolger van de legendarische 90 cm brede bakoven

EB333 bakoven van GaggenauIn het 333e jubileumjaar van Gaggenau viert de legendarische bakoven zijn 30e verjaardag. Als hommage aan deze designklassieker introduceert Gaggenau een vernieuwde uitvoering met een gemoderniseerd design en nieuwe functies. Ondanks de moderne technologie en nieuwe kwaliteitsstandaarden blijft de 90 cm brede bakoven trouw aan de traditie; hiermee verbindt het apparaat het heden met het verleden en de toekomst. De nieuwe oven draagt een nieuwe naam: EB 333, een hommage aan het 333-jarige jubileum van Gaggenau. De EB 333 is verkrijgbaar vanaf het najaar van 2016.

EB 333 met rvs deur

De bakoven EB 333 is de perfecte belichaming van Gaggenau’s designfilosofie van de traditionele avant-garde, waarin tijdloos vakmanschap en innovatief design samengaan. De meest opvallende vernieuwing aan de 90 cm brede bakoven is de deur van 3 mm dik roestvrij staal over de volle breedte van het apparaat. Deze verleent het front een gladde en elegante uitstraling. Nieuwe technologie, die de deur zacht opent en sluit, zorgt voor nog meer bedieningscomfort.

Interieur van de bakoven

Het interieur van de EB 333 is ook vernieuwd en bevat nu dezelfde uitrusting die te vinden is in de nieuwste Gaggenau bakovens van de 400 en 200 serie. Het nieuwe interieur is voorzien van een vernieuwd lichtconcept voor een nog betere esthetiek. De bakoven heeft verder een nieuwe bedieningsmodule met TFT-touch-display voor een betere functionaliteit. Als extra accessoire zijn voor de EB 333 exclusief ontworpen zwarte draaiknoppen verkrijgbaar. Deze kunnen als alternatief voor de roestvrijstalen variant worden aangebracht.

Sinds de introductie in 1986 biedt de 90 cm brede oven van Gaggenau een professionele kookervaring in de thuiskeuken. Zowel topkoks als enthousiaste amateurkoks weten deze unieke bakoven te waarderen.

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*