Eclectische keukens

Een kleurrijke woonstijl

Door het reizen en de digitalisering krijgen we inspiratie uit allerlei windstreken. Zo is ook deze kleurrijke woonstijl ontstaan. In een eclectisch interieur combineer je stijlen uit verschillende landen en periodes. De nieuwe generatie vertaalt haar eigen, unieke stijl naar het interieur. Met lef worden nieuwe en oude meubels met elkaar gecombineerd en stijlen gemixt tot een kunstzinnig geheel.

keukentrends_kleurrijk-eclectisch.jpeg

Krachtige prints

In een eclectisch interieur worden veel diepe, donkere kleuren gecombineerd met krachtige prints in vloerkleden en behang. Behang is dan ook razend populair, want met een kleine ingreep ontstaat er een compleet andere sfeer in een ruimte. Achterwanden in keukens worden volledig betegeld of geschilderd in een felle kleur.

keukentrends_kleurrijk-eclectische-keuken.jpeg

Mix en Match

De keuken is steeds vaker het verlengstuk van de woonkamer. Maatwerk kasten worden bijvoorbeeld doorgetrokken naar inloopkasten. Keukens hoeven niet meer een strakke uitstraling te hebben, mix en match materialen en kleuren met elkaar voor de meest uitzinnige combinaties. Breng een opvallende kleur aan op de wand of kies voor een front met opvallende apparatuur en kies speciale materialen voor het aanrechtblad, spoelbak en keukenkraan. Kleurrijke en originele tegels worden toegepast om de keuken extra bijzonder te maken.

Meer informatie: Keukenspecialisten.nl

Speak Your Mind

*