Een comfortabele verwarmde keuken met Paneel TV

De keuken is het hart van de woning. We willen hier graag een comfortabele, functionele en warme plek creëren. Want in een ruimte waar je zo vaak bent, is een aangename warmte geen overbodige luxe. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Meestal is er namelijk geen ruimte voor een grote verwarming, omdat de muren in beslag worden genomen door kastjes of het aanrecht.

Een comfortabele verwarmde keuken met de verticale designradiator Paneel TV

Dé oplossing? De paneelradiator TV, een verticale radiator die weinig ruimte nodig heeft, maar wel zorgt voor een snelle, hoge warmteafgifte. Deze modern en strak vormgegeven radiator is vervaardigd met de nieuwste productietechnologie. Leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren, dus er is altijd een radiator die perfect aansluit bij de stijl van je keuken. Nog een voordeel. Door het toevoegen van één van de functionele accessoires zoals een handdoekrek of -knop, zijn vochtige theedoeken en handdoeken voorgoed verleden tijd.

Een comfortabele verwarmde keuken met de verticale designradiator Paneel TV    Een comfortabele verwarmde keuken met de verticale designradiator Paneel TV

Meer informatie: Instamat

Speak Your Mind

*