Een geslaagd Lifestyle Event

Het SieMatic Lifestyle Event van zondag 7 mei 2023 was een ontzettend leuk en geslaagd event! Bezoekers konden een kijkje nemen in de toekomst van keukendesign, interieurontwerp en technologie. Met “Design fort he Future” als thema was, en is, er de kans om vooruit te lopen op de rest wanneer het gaat over de interieurtrends en de slimme technologieën.

SieMAtic-230507_C2_06436_SiematicLE

Grote impact op een betere wereld

Goed design kan een enorme impact hebben op de toekomst. Een goed ontworpen interieur kan niet alleen jouw leven gemakkelijker en comfortabeler maken, maar het kan ook de efficiëntie verbeteren, kosten besparen en zelfs bijdragen aan een betere wereld.

SieMAtic-230507_C2_06558_SiematicLE

Tips & Tricks van de Pros

Voor de aanwezigen lieten ze bij SieMatic in avant-première het neusje van de zalm van keuken- en interieur branche ontdekken. Er werden handige tips toegereikt die direct kunnen worden toegepast om de optimale woonomgeving te creëren! Dit gaat niet enkel op voor jouw eigen huishouden, maar ook voor daarbuiten. Jouw keuzes hebben namelijk meer impact op de wereld dan je in eerste instantie denkt. Om 13.00 uur en 15.00 uur startte er een Grande Tour waarin alle partners van alles over het onderwerp van hun expertise deelden. Er was voor dit event een uitgebreide Guest List van uitgekozen partners opgesteld.

SieMAtic-230507_C2_06699_SiematicLE

Meer lezen en zien van dit Lifestyle Event? Ga naar: SieMatic

Speak Your Mind

*