Een nieuwe generatie vaatwassers

De nieuwe generatie vaatwassers van Bosch is nóg vriendelijker voor haar gebruikers en de vaat. Met makkelijk in te delen korven, extra zorg voor speciale items en nieuwe programmeeropties wordt alles zorgvuldig en grondig schoon. Bovendien zijn ze dankzij nieuwe technologie nog energiezuiniger. Dus ook vriendelijker voor het milieu.

Bosch-dishwasher-tips7

Perfecte droogresultaten en minder energieverbruik

Met Bosch vaatwassers bereik je extra droge resultaten, dankzij Extra Dry en EfficientDry. De Extra Dry functie zorgt voor een hogere temperatuur gedurende de laatste spoelfase en verlengt de droogfase gedurende 15 tot 20 minuten, met drogere resultaten als gevolg. Vaat uithalen die nog niet helemaal droog of te warm is, is niet fijn.

Met EfficientDry opent de deur automatisch nadat het programma is geëindigd. Dit zorgt voor een beter droogproces, gaat condensatie tegen en het koelt automatisch de vaat. Je krijgt niet alleen een beter resultaat, het bespaart ook nog eens energie. PerfectDry gaat nog een stapje verder waarbij zelfs plastic vaat niet nagedroogd hoeft te worden en dus meteen de kast in kan.

De Bosch vaatwasser met energielabel A: de meest zuinigste vaatwasser ooit.

Meer informatie: Bosch

Speak Your Mind

*