Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

Met de drie SieMatic-lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC worden wereldwijd woonruimtes gecreëerd die de persoonlijkheid van de bewoners perfect weerspiegelen. Het lifestyle-concept van SieMatic volgt de actuele trends op het gebied van lifestyle en interieurtrends en maakt het mogelijk om voorheen starre keukenprogramma’s flexibel, precies en afgestemd op jouw persoonlijke smaak uit te voeren. Zo is er een SieMatic keuken voor iedere lifestyle.

Nieuwe greeploze keuken

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

De nieuwe greeploze keuken is leverbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar. Het middelpunt van het getoonde ontwerp is het grote eiland met zijn ranke werkblad van keramiek. De strakheid van de vormen en materialen wordt door twee elementen doorbroken: de transparantie van de verlichte onderkastvitrines met matzwart geborstelde metalen lijsten en de elliptische vorm van de eetbar van lichtgekleurd hout.

Grafische strakheid

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

Een bijzonder kenmerk van de nieuwe greeploze keuken – hier met elementen in sterlinggrijze matte lak, grof gestructureerd keramiek en zwartmat geborsteld aluminium – wordt gevormd door de verlichte verzonken grepen die de horizontale en verticale lijnen benadrukken. De grafische strakheid van dit SieMatic-ontwerp komt ook terug in de wand met hoge glazen kasten voorzien van ingebouwde verlichting.

Spel der dimensies

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

Kenmerkend voor de nieuwe greeploze keuken is het spel der dimensies. Luxueus is de uitstraling van de combinatie van het zwartmatte eikenfineer, het aluminium in de tint goldbronce, het subtiele glas en de spiegelende oppervlakken. De parsolbronze getinte glazen deuren van de hoge kasten tonen bij ingeschakeld licht de fraaie materialen van hun interieur.

Compact en minimalistisch

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

Een indrukwekkend voorbeeld uit de SieMatic-lifestyle PURE: het compacte, minimalistische karakter van deze keuken met zijn ranke (6,5mm) fronten in de matte lak Umbra komt in dit statige herenhuis in Hamburg bijzonder goed tot zijn recht. Achter de inschuifdeuren van de middelste hoge kast gaat de apparatuur schuil als deze niet gebruikt wordt.

Onconventioneel

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

De lifestyle URBAN blinkt uit door zijn onconventionele, individuele en vrijstaande elementen. De bijzondere kenmerken van de hier getoonde keuken zijn de nieuwe kleur steengrijs in combinatie met de Antifingerprint-afwerking en het in het werkblad verzonken kruidentuintje. De bijzondere eetbar refereert met zijn onderstel qua design aan de SieMatic-eettafels en het buffet SieMatic 29.

Onbegrensde mogelijkheden

Een SieMatic keuken voor iedere lifestyle

De lifestyle CLASSIC biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. Dit voorbeeld laat zien hoe een keuken met weinig meubelelementen toch hoogwaardig en individueel ontworpen kan worden. Het kookgedeelte is door het werkblad in marmerlook een elegante blikvanger. De metalen details in goldbronce geven de keuken glans. De hoge kasten van koel- en vriesapparatuur en voorraadkast zijn geraffineerd in een nis met deuren geïntegreerd. Zo wordt de keuken harmonieus met de architectuur verbonden.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*