Eén steen maakt het verschil.

Al sinds de oprichting in 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar het werkblad van natuursteen. Later ook andere materialen als composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith. Maar dat doen ze niet zomaar. Om een steentje bij te dragen aan een positieve verandering in de keten – van groeve tot en met de montage bij de klant – werken zij op een zo duurzaam mogelijke manier. Wat in de praktijk betekent, bij alles wat je doet, rekening houden met zowel mens als milieu.

Arte - productpaspoorten

Mensen moeten ook in de toekomst kunnen blijven genieten van het leven. Om dit te kunnen waarborgen gaat het verder dan het verlagen van de CO2 footprint en energiezuinige processen. Zo kopen ze de juiste materialen in bij eerlijke leveranciers. En nemen het productieproces en de bijbehorende werkomstandigheden onder de loep.

Arte_INVISACOOK-COOKING-FRONT

Van graniet, composiet en keramiek tot Neolith en Dekton. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ze hebben echter twee dingen met elkaar gemeen. Alle materialen worden in hun eigen maatwerkfabriek verwerkt tot de mooiste bladen voor jouw project. Van het (ver)bouwen van je keuken thuis, tot tafel en keukenbladen in horecagelegenheden, uitgiftebalies en koffiecorners in kantoren en wastafels in hotelketens. Dat gebeurt door mensen met hart voor de zaak en verstand van zaken. Uiteraard onder uitstekende werkomstandigheden.

Voor meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*