Één steen maakt het verschil

Bij Arte Groep produceren en verkopen ze keukenbladen en andere maatwerkproducten voor interieurtoepassingen van natuursteen en daarvan afgeleide materialen zoals composiet, Dekton, keramiek en Neolith. Keukenbladen produceren op de meest eerlijke en verantwoorde manier. En daarbij de volledige keten, van de groeve tot en met de montage bij de klant – positief veranderen.

Groeve India

Een aanrechtblad van graniet, marmer of hardsteen

Een aanrechtblad is een prachtige aanwinst voor elke keuken. Zo zijn er ontzettend veel soorten verkrijgbaar waardoor je altijd iets vindt wat bij jou én je woning past. Bij Arte zijn er mogelijkheden genoeg. Met graniet, marmer of hardsteen haal je een waar stukje geschiedenis in huis. Het is namelijk een eeuwenoud gesteente met een geheel eigen karakter. En dat zie je terug in het werkblad.

Niet één blad hetzelfde.

Binnen elke soort zijn er natuurlijk gevormde variaties te vinden. Zoals kleur- en structuurverschillen maar ook concentraties van mineralen, putjes, aders en kleine haarscheurtjes. Puur natuur met een mooie uitstraling. Slijtvast en zo goed als onderhoudsvrij.

Voor meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*