Eigentijds klassiek

Wat wil een keuken nog meer

Dát is beslist de beste omschrijving voor de drie nieuwe kleuren die Dekker Zevenhuizen, fabrikant en leverancier van o.a. moderne keramische keukenbladen, presenteert voor het jaar 2022. De ambitie spat er vanaf. Het enthousiasme lijkt geen grenzen te kennen. En, de drie nieuwe kleuren, Andromeda, Hyperion en Proteus passen helemaal in de tijdgeest van nu.

Dekker-Andromeda-Joca-Copper-Alusplash-Essenza-Galaxy.jpeg

Natuurlijk zijn deze nieuwe keukenbladen van keramiek, duurzaam en onderhoudsvrij – zoals dit ook al hét kenmerk was van de reeds bestaande en al jarenlang goedlopende succesvolle collectie. Maar, de onvergelijkbaar strakke uitstraling van deze drie nieuwe eyecatchers uit het kleurengamma maakt de Evora Ceramics collectie nóg aantrekkelijker.

Dekker-Hyperion-Joca-rvs-TopZero-AluSplash-Neutron.jpeg

Het oog wil immers ook wat. En, het oog wil steeds meer! Feitelijk zet Dekker Zevenhuizen met de presentatie van deze drie nieuwe steenkleuren de trend voor de moderne keuken van nu, en zelfs voor die van de komende jaren. Er wordt naadloos aangesloten op de tendens waarbij koken ook wonen is. Noem het daarom een vleugje glamour. Of, noem het bravoure met een knipoog. Andromeda, Hyperion en Proteus zijn hoe dan ook de onvoorwaardelijke mooimakers. Of, de sfeermakers. Ze zijn een waar sieraad voor de keuken, waarmee bovendien nog eens bewezen wordt dat luxe in huis bereikbaar is. Het creëren van sfeer-op-maat heeft een andere dimensie gekregen.

 

Dekker-Proteus-Joca-Gold-Topzero-Gold-AluSplash-Essenza-Astroid-Selsiuz-gold.jpeg

 

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*