Elegante keukenkraan EVE

EVE van KWC is een elegante keukenkraan. Het vrouwelijke silhouet van deze welgevormde schoonheid verleidt je met zowel de stijl en de verfijning. De geïntegreerde ledlampjes verlichten de waterstraal wat een betoverend beeld van licht creëert. Naast al deze elegantie is KWC EVE in termen van functionaliteit een prachtig voorbeeld van duurzame innovatie.

Elegante keukenkraan EVE

Verborgen en discreet

De haast onzichtbare, uittrekbare perlator deelt haar geheimen alleen met jou. De pull-out spray met een flexibele slang is met perfecte discretie geïntegreerd in de uitloop.

Bewegingsvrijheid

Met een straal van 320°, kun je deze kraan bijna om haar eigen as draaien. De elegante uitloop draait gemakkelijk rond voor nog meer vrijheid en comfort in de keuken.

Elegante keukenkraan EVE

Aan- en uitschakelen

Een druk op de knop is alles wat nodig is voor LEDShine. Daarmee transformeer je de straal water uit de kraan in een prachtig spel van licht. De lichtring is geïntegreerd in de pull-out-beluchter, waardoor deze haast onzichtbaar is. Door het lage energieverbruik heeft ledverlichting een zeer lange levensduur. Na 45 minuten schakelt het licht automatisch uit.

Zeepdispenser

Elegante keukenkraan EVE

Al even sierlijk en elegant is de bijpassende zeepdispenser. Samen vormen ze een harmonisch geheel in de keuken. Zowel de kraan als de zeepdispenser zijn verkrijgbaar in chroom, zwart verchroomd en glacier white.

Meer informatie: KWC by Franke

Speak Your Mind

*