Expositie Love the color of life bij SieMatic

De SieMatic Flagship Store aan het Amsterdamse Vondelpark bouwt langzaam meer zeker een kunstzinnige reputatie op. Vanaf zondag 26 maart is het de beurt aan schilderes Lieske Stiegers-Brouwers. Haar werk is onder de titel Love the color of life te bewonderen op alle etages van het voorname herenhuis.

De entree van de SieMatic Flagship Store ligt aan de chique Amsterdamse Hobbemastraat. Aan de achterzijde kijkt het uit op het oudste en meest karakteristieke stadspark van Nederland: het Vondelpark. Het stijlvolle pand is elegant ingericht. In verschillende stijlkamers wordt het keukenprogramma van SieMatic gepresenteerd op basis van de SieMatic lifestyles PURE, URBAN en CLASSIC.

Expositie Love the color of life bij SieMatic

Keukens en kunst

De perfecte ambiance voor de prijswinnende designkeukens van SieMatic, maar er is meer. Kunstenaars weten de SieMatic Flagship Store goed te vinden, omdat hun werk in het elegante interieur uitstekend tot zijn recht komt. SieMatic wil kunstenaars graag een podium bieden. In de afgelopen periode exposeerden Jef Bogman, Janneke Laheij, Anne van Borselen, Noor Huigen en Jeroen Snijders hier hun werk. Vanaf 26 maart 2017 is het de beurt aan schilderes Lieske Stieger-Brouwers.

Over Lieske

Lieske komt uit een creatief nest: haar moeder was kunstenares en haar vader architect. Ze studeerde af aan modeacademie Charles Montaigne en werkte jaren als styliste, totdat ze zich in de jaren ‘90 volledig aan de kunst ging wijden. Als styliste wist ze van mensen het mooiste te benadrukken. In haar werk is ze ook van de details: een prachtig kleurenspel, vloeiende vormen en een heldere vormentaal. Lieske maakt naast schilderijen ook collages. Waarin ze niet zelden ook andere materialen dan alleen een doek en verf toepast. Wat begint met een schets, kan uitgroeien tot een zinsbegoochelend doek. 

Expositie Love the color of life bij SieMatic

Inspiratie

Lieskes grote inspiratiebron is de zon en ze heeft een fascinatie voor haar eigen vrouwzijn en de schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Ze schildert figuratief expressief, is van de nuances en houdt van de eeuwigdurende beweging. ‘Als het vloeiend is, kun je niet knakken’. Vrijheid vindt ze belangrijk, Lieske wil fladderen zoals een vlinder, een terugkerend thema in haar werk. Lieske wil het dagelijks leven kleuren en dat zie je. Haar werk heeft een heerlijke, kleurrijke en positieve uitstraling.

Kom kijken

SieMatic nodigt belangstellenden van harte uit de expositie ‘Love the colour of life’ van Lieske Stieger-Brouwers te bezoeken. Je bent van harte welkom in de SieMatic Flagship Store, waar je kunt genieten van de schilderijen van Lieske en van het keukenprogramma van SieMatic. Voor meer informatie over het werk van Lieske Stieger-Brouwers kijk op www.lieske.nu.

Speak Your Mind

*