Falmec wint Good Design Award met Spazio afzuigkap

Model Spazio, de nieuwe recirculatie afzuigkap in de Circle.Tech-collectie, heeft de jury van de Good Design Award 2018 overtuigd dankzij zijn buitengewone innovatieve kwaliteiten.

Ontworpen door Francesco Lucchese, wordt deze afzuigkap een echte 360 graden ervaring: een meubelaccessoire dat de keukenruimte verbetert met zijn strakke en elegante lijnen. Spazio behoort tot de nieuwste generatie huishoudapparatuur en is een onmisbare bondgenoot bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken.

Falmec wint Good Design Award met Spazio afzuigkap

Spazio brengt orde in de keuken

De 180 cm lange eiland structuur is uitgerust met gerookte glazen planken om servies of een ander nuttig object in de keuken op een ordelijke manier op te bergen. Er is een houder uitgerust met haken voor het ophangen van keukengerei en een effectief ledverlichtingssysteem voor het werkblad.

Model Spazio is verder uitgerust met USB-poorten, stopcontacten (om elektronische apparaten aan te sluiten en opladen) en een ‘tablethouder’ om snel en eenvoudig elke toepassing te raadplegen en, waarom niet, smakelijke recepten.

Falmec wint Good Design Award met Spazio afzuigkap

Kruiden kweken

De afzuigkap biedt ook de mogelijkheid om een kleine binnentuin te creëren die is ontworpen voor de teelt van kruiden en aromatische planten. De kweek van kruiden wordt vereenvoudigd dankzij de aanwezigheid van een licht dat de fotosynthese stimuleert.

Met Spazio introduceert Falmec nieuwe functies van de afzuigkap, wat nogmaals een weg van uitmuntendheid en toewijding bevestigt, gericht op het verbeteren van de ervaring in de keuken en in het algemeen op de kwaliteit van het dagelijks leven thuis.

 

Meer informatie: Falmec

Speak Your Mind

*