FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte

FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte

Het wandpaneelsysteem SieMatic FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte of welke ruimte je wilt. Het systeem biedt veel elegante varianten aan vloeiende overgangen tussen ruimtes en hun functies. De tot op de millimeter precies op maat te bestellen panelen en planken zijn verkrijgbaar in de meeste uitvoeringen van oppervlakken in het veelzijdige SieMatic-programma. De panelen kunnen individueel worden samengesteld, gestructureerd en op de interieurarchitectuur afgestemd.

Vloeiende overgangen

FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte

Het materiaal van het wandpaneelsysteem van SieMatic FloatingSpaces kan ook gebruikt worden voor de deuren van de keukenkasten waardoor een elegante visuele eenheid ontstaat. Van de zit- en eethoek tot aan het compleet uitgeruste kookgedeelte van jouw woonkeuken.

Nog wand of al kast?

FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte

De wandplanken zijn er in twee sterktes en in elke lengte tot 260 cm. Ze kunnen ton-sur-ton of contrasterend met het oppervlak van de paneelwand worden gebruikt. Dit voorbeeld toont gefineerde wandpanelen en deuren van een hoge kast in ‘oak graphite’ en onderkasten in glanzende SQ-lak in lotuswit. De gefineerde planken voegen zich harmonieus naar het beeld en tegelijkertijd zorgt de witte tint voor een spannend contrast.

Open voor iets nieuws

FloatingSpaces verbindt keuken en woonruimte

Design kan boekdelen spreken. De vormgeving van de dingen waarmee we ons omgeven, getuigt van onze wensen, dromen en gevoelens. Dit geldt niet alleen voor tafels, stoelen en lampen, maar ook voor de gebruiksvoorwerpen in de woonkeuken die je met liefde hebt gekozen. In dit ontwerp zijn de gebruikelijke gesloten bovenkasten vervangen door het zeer flexibele SieMatic FloatingSpaces paneelsysteem. De variabele planken met een bijna zwevend karakter bieden zoveel ruimte als je wilt voor alle mooie en nuttige accessoires. Zelfs een afzuigkap kan worden geïntegreerd.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*