Fooddeco kookt in een SieMatic keuken

De kookstudio verhuisde van Amsterdam naar Bloemendaal. Het uitgelezen moment om de ideale keuken samen te stellen. Voor Colette Dike van Fooddeco kon die maar van één merk zijn: SieMatic. Ze werd zelfs officieel SieMatic-ambassadeur.

Fooddeco kookt in een SieMatic keuken

Liefdesgeschiedenis tussen eten en decoratie

Met ruim 116.000 volgers is Fooddeco een veelbezocht platform op Instagram. De foto’s van de bereide recepten zijn kleurrijk en stijlvol en zien er bijzonder smakelijk uit. Of zoals oprichtster Colette Dike zelf zegt: “Fooddeco is een liefdesgeschiedenis tussen eten en decoratie. We zijn beeld-georiënteerd en we hebben naast ons Instagram-account een blog en een Facebook-account.’

Derde boek in de maak

Fooddeco werkt in opdracht van merken als Le Creuset, Fonq, 24Kitchen, Allerhande en Walmart aan receptontwikkeling, foodstyling, foodfotografie en presentaties. Inmiddels zijn er ook twee kookboeken verschenen: Avocado en Zoete aardappel. “Een derde is in de maak,” onthult Colette. “En Avocado verschijnt begin 2019 ook op de Amerikaanse markt door mijn uitgever in New York.”

Fooddeco kookt in een SieMatic keuken    Fooddeco kookt in een SieMatic keuken

Verhuizing naar Bloemendaal

Colette en haar gezin woonden in hartje Amsterdam op de Herengracht. “Heerlijk, maar toen ik in verwachting was van onze tweede werd het tijd om buiten de stad te gaan wonen.” Ze kochten een pand in het centrum van Bloemendaal, dat decennialang dienst had gedaan als tweedehands boekwinkel. “Een loodsachtige ruimte. De perfecte plek voor een kookstudio aan huis.”

Nieuwe keuken

Omdat het pand compleet verbouwd moest worden, kon de keuken precies zo worden als Colette graag wilde. “Een droom voor iedere foodie. En als je dan aan een mooi keukenmerk denkt, dan is dat SieMatic. Toen we het pand net hadden gekocht, liepen we op een zondagmiddag langs SieMatic aan het Vondelpark. En daar werd ik verliefd op de Urban-lifestyle! Die staat hier nu dus ook,” lacht Colette tevreden.

“Elke dag ben ik nog waanzinnig blij met de keuzes die we hebben gemaakt: de materialen, de indeling en de kwaliteit zijn super. Houd Instagram en mijn YouTube-kanaal in de gaten, want daarin is onze keuken in vol bedrijf te zien. En speciaal voor de studio zijn we een nieuw Instagram-account begonnen: @fooddecostudio. Met veel beeld van achter de schermen.” 

Fooddeco kookt in een SieMatic keuken    Fooddeco kookt in een SieMatic keuken

Officieel SieMatic-ambassadeur

Rainier Zweep, directeur van SieMatic Nederland: “Wij zijn er heel trots op dat zo’n professionele en internationaal succesvolle organisatie als Fooddeco voor SieMatic heeft gekozen. In onderling overleg is besloten dat Colette officieel SieMatic-ambassadeur is geworden. Dat betekent niet alleen dat zij via haar sociale media-kanalen haar keukenstudio laat zien, maar ook dat ze vragen van followers over haar keuken beantwoordt en hen persoonlijk advies geeft.”

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*