Frisse lucht zonder omwegen

Mythos werkbladafzuiging van Franke

Franke breidt haar assortiment van afzuigkappen uit met het krachtige Mythos werkblad afzuigsysteem. De kookdampen worden rechtstreeks uit de pan het systeem ingezogen. Zo heb je frisse lucht zonder omwegen. De inductiekookplaat en werkbladafzuiging zijn volledig op elkaar afgestemd in functionaliteit en design.

Met de ontwikkeling en productie van het Mythos werkblad afzuigsysteem komt Franke met een innovatieve aanvulling op het afzuigkappen assortiment. De moderne, naadloos in de kookplaat weggewerkte afzuiging is krachtig, maar fluisterstil. Deze afzuiging en heeft een energie-efficiëntieklasse A+.

Frisse lucht zonder omwegen

Afzuiging en kookplaat in harmonie

De nieuwe Franke Mythos werkbladafzuiging gaat harmonieus samen met de Mythos kookplaten en zijn zowel visueel als functioneel volledig op elkaar afgestemd. Het zwarte keramische glazen oppervlak, het design en het smalle roestvrijstalen frame maken de kook- en afzuigunit tot een stijlvol geheel. De Mythos afzuigunit is voorzien van 3 vermogensstanden en een intensieve stand met een maximaal vermogen van max. 595 m3/h. De unit doet zijn werk fluisterstil (maximaal 67dB). De energiezuinige motor is goed voor een Energie-efficiëntieklasse A.

Mythos Werkbladafzuiging

Intuïtieve bediening

De intuïtieve bediening van de afzuiging werkt via een touch screen met witte LED’s, die overeenkomen met de slide bediening van de Mythos kookplaten. Wanneer de afzuigunit niet gebruikt wordt, maakt het rooster plaats voor een glasplaat voor een strak minimalistisch geheel.

Mythos Werkbladafzuiging

Reinigen filter

De 220 x 180 mm grote werkblad afzuigunit is vlak ingebouwd tussen de Franke Mythos inductiekookplaten – geen randen die storend zijn tijdens het koken. De automatische naloopfunctie verwijdert ook de laatste kookdampen en een waarschuwingslampje geeft aan wanneer de filters moeten worden vervangen of gereinigd. De filter kan gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser. De Mythos afzuiging is ook met een actief koolfilter beschikbaar, ideaal voor recirculatie.

Meer informatie: Franke

Comments

 1. Graag meer info en folders met prijzen en levertijd

  • Wij sturen uw verzoek om informatie door naar Franke. Zij zullen per e-mail contact met u opnemen.

   Mvg
   Secretariaat

 2. Graag zou ik wat meer informatie ontvangen over de nieuwe Franke Mythos werkbladafzuiging in combinatie met de Mythos kookplaten

  • Wij sturen uw verzoek om informatie door naar Franke. Zij zullen per e-mail contact met u opnemen.

   Mvg
   Secretariaat

Speak Your Mind

*