Geen culinair idee is te gek met Vario 400 Serie kookplaten

Gepassioneerde koks moeten al hun culinaire ideeën de vrije loop kunnen laten op het kookoppervlak. De Vario 400 serie kookplaten van Gaggenau is perfect op elkaar afgestemd en vrijwel eindeloos uit te breiden. Grill, teppanyaki en werkbladafzuiging kunnen op unieke wijze tot één samenhangende werkplek worden gevoegd met inductie- of gaskookplaten van 38 cm tot wel 90 cm breed. De kookplaten kennen verschillende formaten en indelingen, met vaste kookzones tot aan één flexibel te gebruiken oppervlak en zelfs een wokuitbreiding. Geen culinair idee is te gek met de Vario 400 Serie. Nog een detail waarmee deze kookplaten zich op subtiele wijze onderscheiden: de aan de voorkant gemonteerde knoppen lichten zachtjes op tijdens het koken. Kortom: een gedroomde werkplek met grenzeloze mogelijkheden.

 Geen culinair idee is te gek met Vario 400 Serie kookplaten

Zoneloze inductiekookplaat

Gaggenau doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun kookplaten perfecte resultaten afleveren. Deze inductiekookplaat biedt jou 80 of 90 cm aan culinaire vrijheid en flexibiliteit. Wat je ook wilt doen, het past eigenlijk altijd. Het complete oppervlak is één grote kookzone. Pannen worden verhit waar je ze neerzet. En als je een pan verplaatst om ruimte maken, onthoudt de plaat de instellingen en neemt ze over op de nieuwgekozen plek. De kookplaat is als het ware één groot doek waarop je met volledige vrijheid jouw meesterwerken creëert. Met de handige scrollfunctie van het TFT-Touchdisplay zijn de temperatuur, de timer en de overige bereidingsfuncties, intuïtief en eenvoudig in te stellen.

 Geen culinair idee is te gek met Vario 400 Serie kookplaten

400 Serie Flexinductiekookplaat met werkbladafzuiging

De 400 Serie Flexinductiekookplaat met werkbladafzuiging is een set van twee vlak te integreren Vario inductiekookplaten in combinatie met werkbladafzuiging. Dankzij de naadloze integratie in het werkblad voorziet de kookplaat niet alleen in indrukwekkende prestaties, maar ook in schitterend design. De rechthoekige kookzone bestaat uit twee flexibele inductiekookzones. Voor grotere pannen, een teppanyaki, grillplaat of wok (gebruikmakend van een wokring) vormen deze eenvoudig samen één grote kookzone. Naast creatieve vrijheid in de keuken biedt de inductiekookplaat ook een efficiënt geïntegreerde werkbladafzuiging. Deze ligt centraal in het midden, zodat geuren en dampen op beide kookzones direct en discreet worden opgezogen. 

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*