Geen stress om de vaat

Vroeger was alles beter. Die goeie oude tijd. Deze opmerkingen heb je vast wel eens gehoord, misschien zelfs gebruikt. Maar dan ging het vast niet over de afwas! Want voor de tijd van de vaatwasser, werd de vaat met de hand gedaan. Niet erg als je alleen woont of met zijn tweeën, maar wel als je een (groot) gezin hebt of een diner geeft. Dat is tegenwoordig wel beter geregeld. Hoeveel mensen er ook mee-eten, je hebt geen stress om de vaat.

Geen stress om de vaat

Snel en gemakkelijk

Door de flexibele indeling van de vaatwasser past al het serviesgoed en glaswerk er perfect in. Het servies straalt alweer, terwijl de gasten nog aan de koffie zitten. Zo snel gaat dat met het de speciale functie VarioSpeed Plus. Zo kun jij lekker ontspannen en van het weekend genieten.

Vario Speed Plus

Als heel snel resultaat nodig is, kun je de speciale “VarioSpeed Plus” functie gebruiken om de programmatijd van jouw vaatwasser tot 66% te verkorten – met behoud van het volwaardige reinigings- en droogresultaat.

Vario Flex Korf

Of je nu hoge wijnglazen, pizzaborden of grote pannen in de vaatwasser kwijt moet, met de verstelbare elementen in de VarioFlex manden, is er voor alles een geschikte plaats. Nog flexibeler is het laden met Rackmatic, de in drie hoogtes verstelbare bovenste korf.

Aqua Stop

Het Aqua Stop veiligheidssysteem in de vaatwassers voorkomt elke kans op waterschade. Een levenslange garantie tegen waterschade door de toevoerslang of lekkage. 

Geen stress om de vaatEnergiebesparende tips bij vaatwassen

  • Een volledig beladen vaatwasser zorgt volledige efficiëntie.
  • Spoel vieze vaat niet eerst af onder de kraan! Even de grote etensresten eraf vegen (bijv. Met het bestek) is al voldoende.
  • Vul de vaatwasser zo dat alle vieze oppervlakte van de vaat door de waterstralen bereikt kunnen worden.

Meer informatie: Constructa

Speak Your Mind

*