Geniet van een geurvrije open keuken

Geniet van een geurvrije open keuken. De inductionAir Plus biedt je de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan je twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt.

  • Zuigt stoom en damp direct af waar het onstaat
  • Stemt het afzuigvermogen af op waargenomen kookgeuren
  • Herkent afmetingen en vormen van alle soorten pannen

Het nieuwe installatieconcept komt tegemoet aan alle soorten inbouwwensen, zoals montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en zeer dunne werkbladen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op lades en opbergruimte.

Geniet van een geurvrije open keuken

Toonaangevende techniek

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter plaatst je desgewenst zo in de bovenste korf van de vaatwasser om het te reinigen.

Geniet van een geurvrije open keuken

Overtuigend design

De climateControl sensor zorgt ervoor dat je gerust even bij de kookplaat weg kunt lopen om aandacht aan jouw gasten te schenken. Hij bepaalt op deze stand zelf of er meer zuigkracht nodig is als er meer stoom en damp wordt waargenomen. Dankzij de smallere afzuiguitgang is het kook- en plaatsingsoppervlak ruim 40% groter geworden en kunnen pannen moeiteloos over de kookplaat worden verplaatst. Met de powerMove functie wordt de kookplaat zo ingesteld dat je pannen makkelijk heen en weer kunt schuiven tussen drie niveaus met uiteenlopende temperaturen, nadat een gerecht aan de kook is gebracht.

Geniet van een geurvrije open keuken

Maximale planningsvrijheid

Zonder afzuigkap boven de kookplaat oogt de keuken meteen een stuk ruimer. En door de compacte manier van inbouwen onder het aanrecht behoort zelfs montage in een zwevend werkblad tot de mogelijkheden. Het model van 80 cm kan worden ingebouwd in standaard kasten en de 70 cm variant kan ook in een kast van 60 cm worden geplaatst. Voor montage met luchtafvoer of recirculatie.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*