Goed gepland is half gewonnen

Ken je de zoneplanner van Blum? Hiermee bepaal jij je persoonlijke behoefte aan opbergruimte en kun je jezelf op je planningsgesprek met je keukenbouwer of meubelmaker voorbereiden. Zodat alles zijn plaats heeft, de opbergruimte optimaal benut wordt en je workflow niet vastloopt. Daar hoef je geen professional voor te zijn.

Blum_me19632151_aa_fot_fo_bau_-sall_-amc_-v1_980x551.jpeg

Stap 1 – DEFINIËREN

Welke etenswaren, kookgerei, serviesgoed en bestek wil je opbergen? Bedenk welke etenswaren het hoogst (olijfoliefles) of het grootst (keukenmachine) is, wat je binnen handbereik wilt hebben bij het koken of hoe je je servies opbergt en snel bij de hand hebt bij het dekken van de tafel.

Stap 2 – PLANNEN

Start de zoneplanner online en ga stap voor stap door de verschillende onderwerpen: voorraad aanleggen, opbergen, afwassen, voorbereiden, koken en bakken. Heb je aan alles gedacht? Tijdens elke stap kun je zelf afzonderlijke etenswaren toevoegen en de hoeveelheden ervan opgeven.

Stap 3 – REALISEREN

Met één klik kun je je persoonlijke lijst met etenswaren met bijpassende kasttoepassingen en suggesties voor de binneninrichting van de meubels afdrukken of rechtstreeks naar je keukenbouwer of meubelmaker sturen. Dit is hoe planning slaagt, samen met de producent.

Meer informatie over de zoneplanner: Blum

Speak Your Mind

*