Granieten werkbladen in een luxe jacht

Als je niet in het bezit bent van een jacht, dan sta je er misschien niet zo bij stil wat er allemaal komt kijken bij de bouw en de inrichting. In de scheepsbouw moeten net zoveel, en misschien nog wel meer, keuzes worden gemaakt als bij de bouw van een huis. En bij een luxe jacht, hoort natuurlijk ook een luxe interieur. Granieten werkbladen in een luxe jacht zijn dan een logische keuze.

Granieten werkbladen in een luxe jacht

Intens graniet

Graniet is een van de grootste rijkdommen van de natuur. Ontstaan door de stolling van magma, gestuwd door natuurlijke krachten. Zowel de keuken, de wastafel als de toiletaankleding in de luxe jacht zijn gemaakt van graniet in haar puurste vorm. Er is voor dit jacht gekozen voor de intense kleur Black Rock gepolijst, een zeer gewilde kleur voor keukenbladen.

Granieten werkbladen in een luxe jacht    Granieten werkbladen in een luxe jacht

Functioneel graniet

Het interieur op een jacht hoeft niet alleen mooi te zijn, maar ook nog eens bijzonder functioneel en sterk. Nauwkeurig werken op een schip is een must. Omdat een jacht in beweging is, krijgt het veel te verduren. Ook bij de keuze voor de werkbladen en de wastafel is gelet op de functionele voordelen van graniet. Zo is het bestand tegen krassen, zuren en zout water. De granieten bladen hebben een mooie, robuuste en luxe uitstraling.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*