Greeploze oven voor greeploze keuken

In de moderne, greeploze keuken zijn overbodige handgrepen weggelaten, waardoor er een strak design ontstaat. In een greeploze keuken komt het vaak aan op de details. Keukenapparaten met een handgreep, hoe mooi ook uitgevoerd, vallen dan toch uit de toon. De greeploze oven van Neff heeft een volledig geïntegreerde ovengreep en past de hedendaagse greeploze keuken als een jas. Samen met de Seamless Combination maken ze van de keuken een visueel schouwspel.

Greeploze oven voor greeploze keuken

Greeploze oven Slide&Hide

De Slide&Hide oven met verzonken handvat past naadloos in het ontwerp van de greeploze keuken en is zeer makkelijk te gebruiken. Om de ovendeur te openen kantel je eenvoudig de hendel naar binnen en trek je de deur naar je toe waardoor je de deur kunt openen. Bij het openen en sluiten van de ovendeur draait de greep tot 90° mee. Deze ligt hierdoor heel ergonomisch en aangenaam in de hand. De Slide&Hide ovendeur verdwijnt in zijn geheel onder de oven. Zo staat niets je meer in de weg tijdens het koken.

Greeploze oven voor greeploze keuken

Greeploze bakoven

Grootse kookideeën moeten de ruimte en mogelijkheden krijgen. In deze 60cm oven kun je op maar liefst vier niveaus tegelijkertijd je gerechten bereiden. Met het CircoTherm heteluchtsysteem van NEFF heb je geen smaak- en geuroverdracht. Met de sous-vide stand worden de gerechten bovendien nog intenser van smaak. Met FullSteam kun je je gerechten volledig met stoom bereiden. En om al je ideeën genoeg de ruimte te kunnen geven verdwijnt de ovendeur met Slide&Hide volledig onder de oven.

Greeploze oven voor greeploze keuken

Greeploze compacte oven

Hoewel deze oven kleiner is dan de grote bakoven haal je met deze compacte 45 cm oven toch een volwaardige alleskunner in huis. Of je nu je gerechten wilt bereiden met FullSteam of sous-vide, het kan allemaal. Deze oven kan perfect worden gecombineerd met een vacumeerlade of warmhoudlade.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*