Grondig reinigen van jouw oven

Ontdek de magie van de Pyrolyse-functie van de Siemens ovens en laat jouw oven weer stralen als nieuw. Met dit zelfreinigende systeem verbrandt de oven vuil en vet op hoge temperaturen, waardoor het transformeert tot as. Zelfs moeilijk bereikbare plekken worden grondig gereinigd, zodat je enkel de as hoeft weg te vegen. Een druk op de knop en jouw oven is weer blinkend schoon. Zo heb je geen dure of milieuonvriendelijke schoonmaakmiddelen meer nodig!

Siemens_EOX_EOX6021_M06-PIU05-0043

Het is gegarandeerd veilig

Maak je geen zorgen, zodra het pyrolyse-proces begint gaat de ovendeur op slot, zodat niemand de oven kan openen terwijl de temperatuur oploopt tot 480°C. Dankzij het veiligheidsglas blijft de ovendeur koel aan de buitenzijde. Uiteraard verbruikt de oven op dat moment meer energie, maar er zijn diverse manieren om dit te beperken: door pyrolyse direct in te zetten na het bakken en zo gebruik te maken van de restwarmte. Of zet de zelfreinigende functie aan tijdens daluren. Uiteindelijk bespaar je op schoonmaakmiddelen en gaat je oven veel langer mee.

Reinigen met je smartphone

Met de Home Connect-app kan je het zelfreinigende pyrolyse-proces starten en monitoren op afstand. Is de oven klaar? Dan ontvang je een seintje op je smartphone.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*