Grootschalig koelen met Siemens

De nieuwe premium inbouw serie van Siemens Home Appliances scoort indrukwekkend goed op connectiviteit, veelzijdigheid en omvang. Met de nieuwe premium inbouwonderdelen van Siemens Home Appliances richt je op maat een koelzone in die perfect past bij je persoonlijke levensstijl. De serie bestaat uit diverse modules voor koelen, vriezen en wijnopslag die geheel naar eigen wens kunnen worden samengesteld voor een individueel interieurontwerp met onbegrensde mogelijkheden tot grootschalig koelen.

Grootschalig koelen

Elegante temperatuurregeling

De premium wijnklimaatkast is een absolute blikvanger. Hij heeft glazen deuren en geheel uitschuifbare eikenhouten planken waarop de mooiste wijnen volledig tot hun recht komen. De geïntegreerde ledlichtstrip boven in de kast zorgt voor een heldere, gelijkmatige verlichting van elk vak. Je kunt kiezen uit vijf verschillende lichtinstellingen. De professionele technologie garandeert de optimale omstandigheden om je wijnen thuis op te slaan, zodat ze niets aan kwaliteit verliezen. Wijnkenners kunnen drie verschillende zones inrichten waarin ze de temperatuur afzonderlijk van elkaar en zeer nauwkeurig kunnen instellen tussen +5 °C en +22 °C. Zo kun je rode en witte wijnen en zelfs champagne op de juiste temperatuur bewaren. De vochtigheidsgraad is belangrijk voor een ideale opslag. Voor elk apart koelvak kun je kiezen uit een vochtig of droog klimaat voor de optimale bewaaromstandigheden.

Grootschalig koelen

Minder vaak boodschappen doen

Ook de premium inbouwkoelkasten en koel-vriescombinaties bieden ideale klimaatomstandigheden. Het hyperFresh-systeem heeft speciale transparante lades met ventilatie voor kwetsbare levensmiddelen. Afhankelijk van het model kunnen vlees en vis hierdoor tot twee of drie keer langer worden bewaard. Groente, salades en fruit blijven door de hogere vochtigheid even smakelijk en knapperig. De serie bestaat uit aparte vriezers en koel-vriescombinaties die zijn uitgerust met noFrost-technologie. Dit systeem voorkomt ijsvorming en zorgt zo voor een continu laag energieverbruik. Het ontdooien van de koelkast is nu voorgoed verleden tijd.

Grootschalig koelen

Meer op de rails

In de koel- en vriesmodules valt meteen het nieuwe railsysteem op, dat licht en elegant is ontworpen en de ruimte optimaal benut. In een handomdraai schuif je de glazen panelen en deuren in twee onopvallende geperforeerde strips die zijn bevestigd aan de achterwand en in de deuren. De verschillende zones kunnen gemakkelijk naar persoonlijke behoefte in hoogte worden aangepast. In beide zijkanten is heldere ledverlichting ingebouwd om elk hoekje goed te verlichten.

Gemakkelijke bediening

Bij een premium ontwerp hoort uiteraard ook een geavanceerde bediening: via het intuïtieve fulltouch TFT-kleurendisplay op de afzonderlijke apparaten of gezamenlijke bediening van alle apparaten via de HomeConnect-app op tablet of smartphone. Zo kunnen bijvoorbeeld de koelkast en de vriezer onderweg vanuit dezelfde applicatie worden voorgekoeld. Dat is uitermate handig als je veel boodschappen in huis hebt gehaald die je allemaal in één keer zo snel mogelijk wilt opbergen zodat ze goed gekoeld blijven.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*