Haal meer uit je voorraadkast

Een voorraadkast met binnenlades is dé oplossing om op een efficiënte manier (voorraad)producten op te bergen. Wist je dat je met de juiste scharnieren nog meer uit de voorraadkast kunt halen? Ontdek de voordelen van een 155° scharnier en haal meer uit je voorraadkast!

Haal meer uit je voorraadkast

SPACE TOWER

SPACE TOWER is de absolute opbergkampioen! Dankzij SPACE TOWER maak je optimaal gebruik van jouw opbergruimte en heb je een ongekende bereikbaarheid van jouw voorraad. In tegenstelling tot een logge apothekerskast trek je bij SPACE TOWER de voorraad simpelweg lade per lade naar je toe. Geen potje of blikje hoeft nog verloren te gaan. Dankzij de 155° scharnieren draait de deur volledig weg en kan de hele breedte van de kast benut worden.

Voordelen van een 155o scharnier

Bij standaard scharnieren (110° graden) blijft de kastdeur altijd een klein stukje voor de kastopening staan. Hierdoor kunnen binnenlades niet meer naar buiten getrokken worden, ze zouden immers op de deur botsen. Daarom kan er een opvullijst geplaatst worden, de lade wordt dan smaller gemaakt en kan zo alsnog de deur passeren. Op die manier verlies je natuurlijk wel opbergruimte.

Haal meer uit je voorraadkast

Om dit op te lossen bracht Blum het 155° scharnier op de markt. Dit scharnier zorgt ervoor dat de kastdeur volledig naar buiten wegdraait en dus niet meer voor de kastopening blijft staan. Hierdoor kunnen de binnenlades de volledige breedte van de kast benutten en toch vlot naar buiten lopen. Er gaat geen opbergruimte meer verloren.

Meer informatie: Van Hoecke

Speak Your Mind

*