Handige accessoires voor de koelkast

Met de tropische temperaturen van de afgelopen week weten we weer hoe fijn het is om een koelkast te hebben. Niet alleen voor een heerlijk verkoelend drankje, maar vooral ook om onze levensmiddelen langer te kunnen bewaren. Handige accessoires voor de koelkast zorgen ervoor dat we zo efficiënt mogelijk de beschikbare ruimte kunnen benutten. Neff introduceert twee nieuwe accessoires; de GourmetTray en een flessenrek.

Handige accessoires voor de koelkast

GourmetTray

De GourmetTray is gemaakt van lichtgewicht en duurzaam geproduceerde bamboe. Makkelijk te dragen en perfect om direct jouw kookcreaties op te presenteren. Denk aan gezonde snacks of tappas hapjes, maar ook warme en koude desserts. De schalen kunnen zowel in de oven en magnetron, als in de vaatwasser. Met de bijpassende deksels sluit je de tray gemakkelijk af. Je schuift de tray en glazen (eventueel afgedekt) zo in je koelkast.

Handige accessoires voor de koelkast

Flessenrek

Het flessenrek is een flessenrooster en legplank in één. Met het flessenrooster creëer je meer ruimte in de koelkast, maar zeg je ook vaarwel tegen rollende flessen. Het rooster is ook geschikt om potten op te plaatsen. Multifunctioneel dus.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*