Heerlijk binnen grillen met de nieuwe grillset van Neff

Grillset van NeffHet Nederlandse weer is zo veranderlijk als wat. Niet gemakkelijk om een barbecue te vooruit te plannen, want je weet nooit wat het weer tegen die tijd doet. De nieuwe grillset van NEFF maakt het mogelijk om binnen te grillen, met dezelfde knapperige en smakelijke resultaten als buiten.

Vlees en vis

De grillset bestaat uit een tweedelig grillrooster en een grote spit waar
gemakkelijk twee kippen op passen. Grillset van NeffEn mensen die van vis houden, hoeven zich ook geen zorgen te maken. Met de kleine en handige shashlikspiesen is het heel eenvoudig om een perfect, op de huid gebakken vis te bereiden die aan alle kanten heerlijk gaar is. Deze kleine spiesen zijn ook bijzonder geschikt om groenten te bereiden.

Grillset voor de oven

Plaats de set op de bakplaat van de oven en de grill is klaar voor gebruik. Grillset van NeffHaal een van de spiesen uit de oven om te kijken of het eten al klaar is. De rest van de set kan gewoon blijven staan. De grillset wordt geleverd met een schaal die druipend vet opvangt, zodat de oven in een handomdraai weer schoon is.

Niet het gerecht, maar de lucht draait

En dankzij het innovatieve CircoTherm®-heteluchtsysteem hoeven de gerechten niet meer rond te draaien om aan alle kanten gaar te worden. De hete lucht wordt in beweging gebracht en wikkelt zich om het gerecht heen, zodat alles knapperig van buiten, en zacht en mals van binnen wordt.

Meer informatie: Neff 

Speak Your Mind

*