Herman den Blijker ambassadeur van Arte Responsible Stone Foundation!

Van bekende chef-kok, naar ambassadeur van de Arte Responsible Stone Foundation. Herman den Blijker zet zich samen met de Arte Foundation in om kinderen in het gebied in India waar Arte haar graniet inkoopt, een eerlijke kans te geven op een toekomst.

Herman den Blijker ambassadeur van Arte Responsible Stone Foundation!

Restaurant Goud

Voor mijn nieuwe restaurant in Rotterdam, Restaurant Goud, wilde ik een interieur waarbij sfeer wordt gecreëerd. Uitgangspunten? Goud, marmer en de kleur groen. In samenwerking met Arte uit Helmond zijn delen van mijn restaurant gemaakt van Neolith, een gesinterd plaatmateriaal. De wanden zijn gemaakt van de marmer ‘Verias Green’, en de bladdelen van ‘Neolith Callacatta Gold Silk’.

Het verhaal achter de Arte producten

Tijdens het realiseren van dit project kwam ik in gesprek met Niels, financieel directeur van Arte. Niels vertelde mij over het verhaal achter de keukenbladen van Arte, de afkomst van het product, de werkomstandigheden in de groeves in India en de stichting die Arte heeft opgericht met als doel deze omstandigheden positieve zin te veranderen. Toen de Arte Responsible Stone Foundation ter sprake kwam, wilde ik daar graag iets voor kunnen betekenen. Samen met Niels en het bestuur van de stichting ga ik me inzetten om kinderen in de omgeving van de groeves onderwijs en educatie te bieden, zodat ze kans krijgen op een goede toekomst, want daar heeft iedereen recht op.

Ben je benieuwd hoe ik mijn steentje ga bijdragen? Hou dan de website van Arte in de gaten.

Speak Your Mind

*