Himalaya zoutsteen geeft een nieuwe dimensie voedsel

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van AEG is de Himalaya zoutsteen. De zoutsteen biedt een vernieuwde manier voor het bereiden en het nuttigen van eten. Het bereiden van voedingsmiddelen op de zoutsteen, geeft smaak aan jouw gerechten. Je plaatst de zoutsteen bijvoorbeeld op de kookplaat en bereid daarop groente en vis die zo een heerlijk kruidige smaak meekrijgen tijdens de bereiding.

Himalaya zoutsteen geeft een nieuwe dimensie voedsel

Van vriezer tot oven

De zoutsteen is geschikt voor het bereiden van warme gerechten op de kookplaat en in de oven en kan daarnaast voor koude toepassingen in de koelkast en vriezer gebruikt worden. Het Himalaya roze zout heeft een indrukwekkende temperatuurbestendigheid, waardoor het uitstekend te gebruiken is voor bereidingen op hoge temperaturen. In vergelijking met reguliere bedieningsplaten houdt de Himalaya zoutsteen zowel warme als koude temperaturen voor een langere tijd vast. Dit maakt de zoutsteen ideaal voor het bereiden van gerechten aan tafel.

Himalaya zoutsteen geeft een nieuwe dimensie voedsel

Mineralen en sporenelementen

AEG brengt hiermee een nieuwe en gezonde toepassing van kruiden op de markt. Roze Himalaya zout bevat namelijk meer dan 80 mineralen en sporenelementen die bevorderlijk zijn voor de gezondheid. Door de kristalstructuur van het zout verspreidt de temperatuur zich evenredig over de gehele steen. Daardoor komt het voedingsproduct gelijkmatig op temperatuur. Het is een ideaal product voor het bereiden van vlees, groente en vis of om kaas, crackers en sushi op te serveren.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*