Home Connect voor de vaatwasser

Met Home Connect bestuur je eenvoudig jouw huishoudelijke apparaten: van de wasmachine tot de oven en van de koffiemachine tot de stofzuiger. De Home Connect app geeft je op elk gewenst moment toegang tot alle relevante informatie en functies. Via de app is het niet alleen mogelijk je apparaten in- en uit te schakelen. Selecteer programma’s op afstand, stel tijdschakelaars in, check in de supermarkt je voorraad thuis en nog veel meer. Gebruik bijvoorbeeld Home Connect voor de vaatwasser.

Home Connect voor de vaatwasser

Vaatwasser met Home Connect

Een schone vaat, stijlvol en efficiënt. Vaatwassers met Home Connect bieden niet alleen verschillende sfeerverlichtingsopties voor jouw keuken, ze denken ook na en maken het dagelijkse leven gemakkelijker voor je met intelligente vaatwasprogramma’s en een scala aan functies.

Vaatwassers – functies in één oogopslag

Systematisch afwassen. Selecteer gewoon een programma en houd de status in de gaten met behulp van de Home Connect app. Of laat de Easy Start Assistent het beste vaatwasprogramma kiezen, afhankelijk van het type en aantal borden en hoe vuil ze zijn. Wat je ook kiest, je kunt glanzende resultaten verwachten.

Een palet van kleuren voor jouw keuken

Altijd de juiste stemming. Dankzij Emotion Light Pro, kun je nu de lichtkleur en intensiteit op geselecteerde vaatwassers wijzigen en aanpassen aan jouw interieursfeer of de verlichting van jouw afzuigkap.

Home Connect voor de vaatwasser

Doe de vaat efficiënt met Home Connect

Alles op het juiste moment. Met uitgestelde start, kun je de gebruikstijden van elk van jouw apparaten programmeren. En wanneer je beschikt over een energiemanagementsysteem op basis van EEBUS (bijv. SMA Sunny Home Manager) of een energiemanager van een derde partij, dan kan jouw vaatwasser met flexibele start zelfs zo worden ingesteld, dat deze inschakelt wanneer jouw energietarief het laagste is of wanneer jouw zonnepanelen – wanneer je hierover beschikt – energie opwekken. Dat maakt jouw huishoudelijke werkzaamheden nog intelligenter en energiezuiniger.

Goed uitgedacht – vaatwasser met Home Connect

Altijd bij de tijd. Is het programma afgelopen, moet er spoelmiddel bijgevuld worden? Je kunt ervoor kiezen dat er een melding wordt verstuurd naar jouw smartphone of tablet. Je kunt de Home Connect app ook gebruiken om het volume van het eindsignaal van de vaatwasser zachter of uit te zetten, zodat je nu jouw glas wijn op de bank ongestoord kunt opdrinken. En na 30 wascycli herinnert de app je eraan dat je het speciale reinigings- en verzorgingsprogramma moet draaien. Om jouw vaatwasser in een topconditie te houden.

Ontvang een melding wanneer de vaatwastabletten bijna op zijn

De vaatwastabletteller is gemakkelijk en handig. Voer in jouw Home Connect app gewoon in hoeveel vaatwastabletten je hebt gekocht en laat de vaatwastabletteller deze bewaken – of je nu de vaatwasser zelf start of via de app. Je kunt jouw smartphone te allen tijde controleren om na te gaan hoeveel vaatwastabletten er nog over zijn. Wanneer de voorraad bijna op is, krijg je automatisch een melding om nieuwe te kopen.

Diagnose op afstand: één telefoontje en wij analyseren jouw apparaat.

Analyse en service kan heel eenvoudig zijn: bel de Home Connect Hotline en maak een afspraak voor diagnose op afstand. Met jouw toestemming, verkrijgt klantenservice toegang tot jouw vaatwasser met Home Connect functie, en kan vervolgens wellicht de oorzaak van eventuele problemen identificeren en je duidelijk advies geven over wat je moet doen.

Meer over Home Connect

Speak Your Mind

*