Hotel chique keuken

De keuken is een plek waar je veel tijd in doorbrengt, van ontbijt tot het bereiden van het avondeten. Daarom is het belangrijk om een goede voorbereiding te doen bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Er zijn zoveel stijlen en mogelijkheden! In deze blog laat interieur-stylist Marije Develing een aantal keukens zien en ze geeft tips voor het combineren van materialen en de styling.

Hotel chique keuken

Wat is jouw keukenstijl?

Kies je voor modern design, een landelijke keuken of een originele, eigen creatie? Er is zoveel mogelijk! Maar hoe ontdek je nu welke keuken stijl er bij je past? Begin met de eerste stap: verzamel plaatjes en materialen van keukens die je aanspreken. Op websites, in tijdschriften of op Pinterest. Maak een map met foto’s en bedenk wat je er mooi aan vindt, is het de kleur, het blad of de indeling? Zo ontstaat er een moodboard, waarmee je op keukenjacht gaat.

Hotel chique keuken

Is de Hotel chique keuken jouw stijl?

Ben je gek op de chique hotel stijl? Dan is marmer, goud of brons niet weg te denken. Een keukenblad in marmer look zorgt voor een chique basis. In combinatie met het diepe, matzwart komt die sfeer nog mooier uit.

Deze keuken is gestyled met warm hout en brons. De wijnliefhebber pronkt met zijn flessen in de open kast. Naast de oven is een wijnklimaatkast te zien. Hier bewaar je de beste wijnen op gewenste temperatuur.

Voordeel van een verlengd keukenblad als eettafel is dat je zelfs in een kleine ruimte een eetkeuken kunt creëren. Schuif maar aan!

Tip voor de wijnliefhebber: geef wijn een pronkplek in de keuken in open kasten, nissen of in een wijnkast.

 

Bron: Keukenspecialisten

Speak Your Mind

*