Hybride buitenkeuken

Na een ijzig koude week zijn de temperaturen inmiddels opgelopen naar bijna zomers aandoende hoogte. En zoals de koude de schaatskoorts doet oplaaien, zo geeft de warmte ons de kriebels om de barbecue aan te zetten. Heerlijk weer genieten van het buitenleven door buiten de maaltijd te bereiden en op te eten. Met de stijlvolle Boretti Ibrido kun je dubbel genieten van het buiten koken. Deze hybride buitenkeuken combineert het gemak van gas met de authentieke smaak van houtskool.

Hybride buitenkeuken

Zowel houtskool als gas

Deze matzwarte buitenkeuken is van alle gemakken voorzien en biedt de ultieme grill- en bakervaring op zowel houtskool als gas. De Boretti Ibrido beschikt daarnaast over maar liefst drie gasbranders, een zijbrander en een infrarood brander.

Veel werkruimte, geïntegreerde afvalzak

De twee zijtafels geven u voldoende werkruimte. Onder de linkerzijtafel is een design afvalzak geïntegreerd, erg handig tijdens de prepareren van uw gerechten.

Houtskool

Met een houtskoolsectie van 22,5 bij 44 centimeter maak je de heerlijkste hapjes klaar met die authentieke, rokerige smaak zoals alleen houtskool die naar boven haalt.

Meer informatie: Boretti

Speak Your Mind

*