Inductiekookplaten met handige functies

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige functies die koken comfortabeler, sneller én leuker maken. Zo zijn de FlexInductie-kookplaten voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar jij je pannen precies hebt neergezet. Deze kookplaten zijn bovendien verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden. Ontdek ook de Flexinductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan.

Inductiekookplaten met handige functies

80 cm kookplaat met afzuiging

Dit najaar introduceert NEFF de 80 cm CombiInductie kookplaat met afzuiging. Dit model heeft een vlakke luchtinlaat en Touchcontrol bediening. Van de 4 kookzones kunnen 2 combizones worden gemaakt voor bijvoorbeeld grote pannen of grillplaten. Ook dit apparaat is niet alleen ongelofelijk mooi, maar je hoort hem bijna niet én hij is makkelijk schoon te maken.

Inductiekookplaten met handige functies

80 cm Flex inductiekookplaat

Ook is dit najaar een 80 cm vlak te integreren Flex inductiekookplaat (T68PL6UX2) zonder kookzonemarkeringen beschikbaar. Bij het inschakelen van de kookplaat zijn de kookzones zichtbaar doordat de randen van de kookzones worden aangeduid met rode Zone Light verlichting. Plaats je een grotere pan of zelfs een braadslede op de kookplaat, dan worden de zones automatisch gekoppeld.

NIEUW: Inductiekookplaten randloos met facet

In zowel 90 cm (T59FS5RX2) als 80 cm (T68FS6RX2) breed is er dit najaar bij NEFF een randloze Flex inductiekookplaat met facet beschikbaar. Beide modellen zijn uitgerust met TwistPad®Fire bediening en 2 FlexZones. Het 80 cm model heeft 2 uitgebreide FlexZones in het midden (ideaal voor 28 cm pannen) en het 90 cm model heeft een grote ronde zone (tot 32 cm) in het midden.

Meer informatie: NEFF

Speak Your Mind

*