inductionAir Plus: het beste van twee werelden.

De inductionAir Plus biedt jou de perfecte combinatie van een krachtig afzuigsysteem en een flexibele kookplaat waarvan je twee aangrenzende kookzones kunt combineren tot één groot geheel. Geniet van jouw open keuken met deze innovatieve kookplaat met een krachtige geïntegreerde afzuiging. Het apparaat verhit precies daar waar het bodemoppervlak van de pannen een zogenaamde flexZone raakt. 

  • Zuigt stoom en damp direct af waar het ontstaat
  • Stemt het afzuigvermogen af op waargenomen kookgeuren
  • Herkent afmetingen en vormen van alle soorten pannen

Siemens_inductionAir_Plus_cooktop.jpeg

Op vele manieren in te bouwen

Het nieuwe installatieconcept komt tegemoet aan alle soorten inbouwwensen, zoals montage in het keukenblad van een wandopstelling, in open kookeilanden en zeer dunne werkbladen, terwijl er nauwelijks hoeft te worden ingeleverd op lades en opbergruimtes.

Toonaangevende techniek.

De afzuigunit van de inductionAir Plus kookplaten is direct in het zwarte keramisch glazen oppervlak aangebracht voor een elegante uitstraling die ruimtelijk werkt. Kookplaat en afzuiging komen samen in één bijzonder apparaat, waarvan het overloopsysteem het binnenste van de kookplaat tegen vloeistoffen beschermt. Het uitneembare vetfilter plaatst je desgewenst zo in de bovenste korf van de vaatwasser om het te reinigen.

Siemens_inductionAir_Plus_cooktop_2

Verbind de inductionAir met wifi.

De bediening van de inductionAir Plus is al even innovatief als het apparaat zelf. Via het geïntegreerde touchdisplay op de kookplaat, of door het apparaat met wifi te verbinden ook via jouw mobiel, smartwatch of tablet. Met de Home Connect app kun je de aanbevolen kooktijden van heel veel gerechten direct naar de inductionAir Plus sturen. Vanaf de bank het afzuigvermogen bijstellen? Geen probleem.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*