Innovatief achterwandsysteem The Wall

The Wall is een innovatief achterwandsysteem dat kan worden afgewerkt met keramiek, luxe composietsteen (Cambria), TopCore of Fenix. Met recht wordt The Wall functioneel design genoemd. In de wand zijn namelijk smalle horizontale openingen gemaakt waarin eenvoudig verschillende modules geklikt kunnen worden. De functionele accessoires zijn matzwart en minimalistisch uitgevoerd. Ook is het wandpaneel voorzien van een intelligente stroomvoorziening.

Dekker_The Wall

Accessoires voor The Wall achterwand

Je kiest ze zelf. En ze zijn altijd precies waar je ze nodig hebt. Iedere dag weer. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% jouw smaak. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit. 

YouTube voorvertoningsafbeelding
                                                                           Bekijk bovenstaand filmpje                                                                                            

Elektriciteit waar het nodig is

Het systeem is voorzien van een intelligente stroomvoorziening door de stroomvoerende 4-fase rail. Deze horizontale rail dient als stekkerstation voor alle accessoires en is tevens de stroomverdeler in The Wall. Dit sfeervolle en multifunctionele achterwandsysteem is verkrijgbaar bij de keukenzaak. Ook kun je het bekijken in het Dekker Trend Centre. Heb je eenmaal voor THE WALL by Dekker gekozen dan bestel je eenvoudig de accessoires in de online shop van The Wall.

 

Speak Your Mind

*