Innovaties AEG ovens

Steeds meer huishoudelijke apparaten zijn connected en voorzien van allerlei functies om gebruikers werk uit handen te nemen. Zo introduceerde AEG al eerder ovens die samenwerken met Google Assistant en werd op het gebied van AssistedCooking de Steamify®-functie gepresenteerd. 

Innovaties AEG ovens

Uitbreiding assortiment en functies

AEG heeft haar assortiment connected ovens inmiddels flink uitgebreid en voegt binnenkort ook extra AssistedCooking functionaliteiten toe. Vanaf het tweede kwartaal is het mogelijk om via de My AEG Kitchen-app instellingen naar een connected oven te sturen. Na het selecteren van het gerecht wordt de oven via de app ingesteld. Ovenfunctie, temperatuur en kooktijd zijn dan elke keer on spot.

Innovaties AEG ovens

CamCook

Dit jaar wordt ook CamCook® geïntroduceerd. Met behulp van deze technologie wordt een gerecht van een foto gemaakt met een smartphone herkend. De juiste instellingen worden vervolgens rechtstreeks naar de oven gestuurd.

Innovaties AEG ovens

7000- en 9000-serie

De 7000-serie ovens zijn vernieuwd en naast connectivity o.a. voorzien van een nieuw, helder en duidelijk kleurendisplay dat de bediening vergemakkelijkt. Daarnaast volledig TouchControl wat het gebruiksgemak vergroot. De ovens uit de nieuwe 9000-serie zijn voorzien van een nieuw en groter display. Ook beschikken deze modellen over OTA (Over The Air) wat inhoudt dat AEG in de toekomst heel eenvoudig updates naar de oven kan sturen.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*