Joca randafwerking van het keukenblad

Het oog wil ook wat. Zo simpel was het, zo simpel is het. Dit geldt zelfs ook voor het keukenblad in een keuken waarbij keramiek in het interieur de boventoon voert en esthetica moet overwinnen. Joca randafwerking van het keukenblad is daarom vanaf nu zonder twijfel de ultieme finishing touch. Hoe simpel een ontwerpidee zo op het oog leek, des te geraffineerder én pragmatischer blijkt in de praktijk het effect.

Joca randafwerking van het keukenblad

Sieraad in de keuken

Joca is een geraffineerde afwerking, een hoogwaardige handgemaakte metalen strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt. Maar let op: de kleur van de kraan of de spoelbak laten we óók terugkomen in de rand van dat blad. Dit alles geeft een verrassend en fantastisch effect. Kortom, dit gaat over een sieraad voor jouw keuken. Beschouw de rand dan ook als een subtiele toevoeging aan het interieur waardoor je meteen ziet dat het geheel klopt. De hoogwaardige handgemaakte metalen strip is dan ook zeker niet slechts een interessante accessoire… Nee, het is een vanzelfsprekend onderdeel van de gehele keuken geworden. Ook jij weet hierdoor weer wat het is om trots te zijn op je eigen interieur.

Minder kans op stootschade

Plotseling voelt jouw keuken dus qua Look and Feel écht compleet. Het is als een plek waar aandacht is besteed aan subtiele details waardoor de keuken véél meer wordt dan een plek waar je de maaltijden bereidt. Overigens is het fijn – maar ook heel logisch – dat deze luxe randafwerking tegen een stootje kan! Best handig want ondanks het feit dat Evora Ceramics absoluut onderhoudsvriendelijk en hitte-, vlek- en krasbestendig, is deze in het algemeen toch wat gevoeliger voor stootschade aan de rand. De randafwerking van Joca is dan ook dé oplossing daarvoor. Kortom, inspirerende esthetica en gezond pragmatisme gaan hand-in-hand.

Joca randafwerking van het keukenblad    Joca randafwerking van het keukenblad

Strakke rand

Het keukenblad kan worden afgewerkt met een randdikte van 14 tot 100 mm. De Joca wordt dan tussen het blad en de rand gelijmd. Dat gebeurt door middel van de speciale V-groovetechniek. Een strakke rand ontstaat én het patroon zoals je het op het blad ziet is ook op de rand zichtbaar.

Er is naast de collectie Joca randafwerking een groot aantal bijpassende mogelijkheden.

Zo kun je denken aan de vier kleuren Gold, Copper, Gun Metal of Rvs. Met andere woorden: de afgewerkte strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt, krijgt dezelfde kleur als de kraan of de spoelbak. Joca brengt ritme in jouw keuken.

Uniek

Dekker Zevenhuizen ontwikkelde Joca in eigen beheer en wist ook het technisch concept van Joca succesvol te patenteren. Er is geen enkele andere fabrikant in Nederland die op deze unieke wijze de rand van een keukenblad naadloos laat integreren. Joca is verkrijgbaar bij de best geselecteerde keukenspeciaalzaken van Nederland.

Bron: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*