Jouw favoriete koffie perfect bereid

Een volle, aromatische espresso, een zwarte americano of een romige cappuccino, de nieuwe EQ.9 plus van Siemens, het nieuwste model in de populaire EQ-serie, bereidt de meest uiteenlopende internationale koffiespecialiteiten. Met slechts één simpele druk op de knop wordt jouw favoriete koffie perfect bereid. Of via de baristaMode-app, waar je onder andere je persoonlijke voorkeuren kan instellen. De EQ.9 plus combineert stijlvol design met functionaliteit en gebruiksgemak: een volautomatische koffiemachine voor fijnproevers.

Jouw favoriete koffie perfect bereid

Internationale koffiespecialiteiten

Een americano in de ochtend, een latte macchiato bij de lunch en een espresso na het avondeten – koffie is een belangrijk onderdeel van de moderne levensstijl. Voor veel koffieliefhebbers is de bereiding van koffie het verlengde van de persoonlijke levensstijl, wat betekent dat er hoge kwaliteitseisen gesteld worden. De nieuwe EQ.9 plus koffiemachine is dé oplossing voor iedereen die wil genieten van zijn koffiemomenten. Het nieuwste lid van de EQ-familie heeft nog een groter aanbod internationale koffiespecialiteiten, zoals coffee XL, café cortado, flat white en de americano. Elke koffie kun je naar wens instellen. Van de koffiesterkte, koffie-melkverhouding, intensiteit en kopgrootte tot de bereidingstemperatuur. Met baristaMode kunnen koffieliefhebbers eenvoudig hun persoonlijke voorkeuren instellen. Dankzij de intuïtieve bediening en tft-kleurendisplay kun je makkelijk je koffie selecteren en instellingen aanpassen.

Jouw favoriete koffie perfect bereid

Koffie bereiden via de smartphone

De EQ.9 plus met Home Connect is makkelijk te bedienen via de Home Connect-app op een smartphone of tablet. Jouw favoriete en gepersonaliseerde koffie kun je toevoegen aan de coffeePlaylist. Via de coffeePlaylist kun je jouw koffie doorsturen naar het apparaat. Via coffeeWorld heb je ook toegang tot 15 internationale koffiespecialiteiten, waaronder de Colombiaanse cortado en de Indiase kaapi. Met één druk op jouw tablet of smartphone wordt de juiste bereidingswijze voor de geselecteerde warme drank naar de machine gestuurd. Het enige dat je zelf mag doen, is het juiste kopje onder het apparaat zetten.

Jouw favoriete koffie perfect bereid     Jouw favoriete koffie perfect bereid

Innovatieve technologie gecombineerd met modern design

Met zijn moderne en minimalistische design, strakke lijnen en behuizing van geborsteld roestvrijstaal is de nieuwe EQ.9 plus een aanvulling voor elke moderne keuken. Daarnaast is de bereidingstemperatuur constant, wat zorgt voor een optimale smaak. De twee geïntegreerde bonenreservoirs in de EQ.9 plus s700-serie garanderen een authentieke smaak. Dankzij superSilent is de EQ.9 plus ook nog eens Siemens’ meest stille volautomatische koffiemachine.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*