Jouw ideale diepvriezer

Houd al jouw verse producten perfect krokant in een diepvriezer die bij jouw drukke levensstijl past. Er zijn een paar factoren waar je rekening moet mee houden wanneer je een nieuwe diepvriezer zoekt. De beschikbare ruimte, jouw boodschappenroutine, het type ontdooien van de diepvriezer, het heeft allemaal een invloed op de keuze van jouw ideale diepvriezer.

Jouw ideale diepvriezer

Ruimte

Diepvriezers variëren van hoge rechtopstaande diepvriezers of ruimtebesparende onderbouwdiepvriezers -beide beschikbaar in vrijstaande modellen of inbouwmodellen- tot vrijstaande kofferdiepvriezers.

  • Standaard diepvriezers zijn gemakkelijk te organiseren en bieden een maximale opslagcapaciteit voor uw wekelijkse boodschappen.
  • Onderbouwdiepvriezers passen met het formaat van een vaatwasser perfect waar weinig ruimte is, zoals onder het werkblad.
  • Kofferdiepvriezers worden geleverd met een deksel in plaats van een deur en zijn perfect om grote hoeveelheden boodschappen in te vriezen.

Jouw ideale diepvriezer

Capaciteit

Hoeveel vriescapaciteit heb je nodig? Om een kleine inschatting te geven van de vriescapaciteit, zie je hier de inhoud in verhouding tot volle boodschappentassen:

  • 93 liter – 5 tassen
  • 200 liter – 11 tassen
  • 387 liter – 20 tassen

Belangrijke tip: Kies voor een diepvriezer met MaxiBox lade of FlexiSpace interieur voor moeiteloze opslag van grotere items.

Jouw ideale diepvriezer

Ontdooien

Het is niet meer nodig om elke paar maanden jouw diepvriezer handmatig te ontdooien. Zelf-ontdooiende modellen voorkomen de ophoping van rijp en behouden de oorspronkelijke smaak en textuur van het voedsel zodat er zich bijna geen ijskristallen vormen.

Energieverbruik

De energieklasse van alle diepvriezers is gelabeld op een schaal van A+++ (meest zuinig) tot A+ (minst efficiënt). Hoe hoger het energielabel, hoe lager de energiekosten zullen zijn. Ter vergelijking, een A++ klasse diepvriezer is 21% efficiënter dan een A+ klasse diepvriezer.

 

Tip: Plaats jouw diepvriezer niet te dicht bij de verwarming of oven, zo verminder je het energieverbruik.

 

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*