Jouw oude keuken weer als nieuw

Hoewel een keuken jarenlang mee kan gaan, komt er een dag dat hij aan vernieuwing toe is. Vaak mankeert het niet aan de basis van de keuken, maar zijn de frontjes of de apparatuur aan vervanging toe. Dan is het natuurlijk zonde om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Met een slimme renovatie wordt jouw oude keuken weer als nieuw, zelfs al binnen een dag!

Jouw oude keuken weer als nieuw

Oude keuken

Jouw oude keuken weer als nieuw

“Nieuwe” keuken

Keukenapparaten vervangen

Je kunt misschien lezen en schrijven met de apparatuur in je keuken, maar verouderde apparatuur verbruikt meer energie dan de huidige keukenapparaten op de markt. En bij familie en vrienden koken ze tegenwoordig heel gezond met een stoomoven. Dat wil jij toch ook? Of misschien ben je eraan toe om de overstap te maken van gas naar inductie?

Jouw oude keuken weer als nieuw

Keukenblad vervangen

Het meest gebruikte onderdeel van de keuken is het keukenblad. Door gebruiksslijtage kan het blad door de jaren heen verkleuringen en vlekken gaan vertonen. Door je keukenblad te vervangen, geef je jouw keuken in een klap een hele nieuwe uitstraling. Bovendien scheelt het poetswerk in de toekomst, want een nieuw blad is vaak makkelijker te reinigen dan een verouderd werkblad.

 Jouw oude keuken weer als nieuw

Herstellen van loslatende folie

Het loslasten van folie op keukendeurtjes is helaas nog steeds een veel voorkomende klacht.

Of folie loslaat hangt af van de kwaliteit van de lijm waarmee de keukenfolie is bevestigd op de MDF-ondergrond van het keukendeurtje. De MDF-ondergrond zet een klein beetje uit bij warmte en krimpt weer bij lagere temperaturen, als dit te vaak gebeurt kan de lijm gaan loslaten.

Het is natuurlijk heel vervelend wanneer de keuken er niet meer netjes uitziet, omdat de folie los begint te laten. Zeker als dat het geval is wanneer de keuken niet ouder is dan 10 jaar en de keuken verder nog prima in orde is. Gelukkig is het redelijk simpel om de folie van de deurtjes te laten verwijderen en over te laten spuiten.

Jouw oude keuken weer als nieuw

Deurtjes vervangen

Misschien is loslatend folie niet het echte probleem in jouw keuken, maar is het meer de oubollige stijl van de fronten. Het vervangen van alleen de keukendeurtjes is een hele goede optie als de rest van de keuken nog goed is. Lifting is gespecialiseerd in keukenrenovaties en beschikt over een ruim assortiment keukendeurtjes. Je kunt eenvoudig jouw keuken opknappen door de keukendeurtjes te vernieuwen. Er is altijd wel een model deur dat bij jou in de smaak valt of je nu houdt van klassiek of modern. Alle keukendeuren zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Omdat iedere keuken anders is en de keukenkastjes qua maatvoering zullen verschillen, worden de keukendeurtjes op maat, speciaal voor jou, geproduceerd.

Wil je dat jouw oude keuken weer als nieuw wordt? Lees meer over de mogelijkheden van het renoveren van jouw oude keuken op Lifting Keukenrenovatie.

Speak Your Mind

*