Keuken inspiratie

Een mooie keuken van binnen én van buiten

Bij het inrichten van een woning kan je er niet omheen: de keuken is vaak het pronkstuk en het hart van het huis. Een keuken dient niet enkel om te koken, het is ook een plaats waar je samenkomt met de mensen die je graag ziet en vaak de eerste plaats die gasten willen zien tijdens een housewarming. Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken zijn er dan ook tal van beslissingen die genomen moeten worden. Ga je voor een mooie of handige keuken? Gemakkelijke wandelschoenen zijn immers ook niet degene waarmee je naar een feest zou gaan. Bij Orgalux vinden ze dat je in je droomkeuken nooit een compromis zou moeten sluiten tussen stijlvol en praktisch. Daarom maken zij de besteklades zo dat deze perfect in je keuken passen, zowel van vorm als van stijl. Ga je voor een strakke, moderne look, een landelijke uitstraling of voor mysterieus zwart? Er is voor elke keuken en stijl een perfect aansluitende oplossing. Zo geniet jij elke dag van het beste van twee werelden.

Orgalux_Nebraska_Detail-5.jpeg

Hou je van het warme gevoel van hout? Dankzij de verschillende kleuren vind je steeds een houten bestekbak die perfect aansluit bij de stijl van jouw keuken en de kleur van jouw lades. Kies bijvoorbeeld uit, Bardolino, Nebraska of Tennessee Noot houtdecor.

Orgalux_Staal_Detail-3.jpeg

Keukenindeling op maat

Word je ’s ochtends gek van chaos of te veel lawaai? Of heeft je keuken een moderne, strakke look? Ook dan hebben ze de ideale oplossing. De stalen keukenlade organizers zijn voorzien van een luxueuze soft-touch afwerking voor een zacht gevoel en geluiddempend effect. Dankzij de verschillende kleuren kaders en indelingen, vind je steeds een indeling in de stijl van jouw keuken uiteraard kan je de lade verdelers mixen en matchen helemaal naar jouw smaak!

Voor meer informatie: Orgallux

Speak Your Mind

*