Keukenfronten van zuiver edelmetaal

Keukenfronten in goud of zilver. Met de +VENOVO-pronkstukken laat Poggenpohl wederom zien hoe uitstekend design, de nieuwste technologie en technische perfectie consolideren in een unieke kwaliteit. Als je goud, zilver, uitstekend design en alle expertise samenvoegt, krijg je een keuken die is te mooi is om te worden teruggebracht tot puur gebruik. 

Keukenfronten in goud of zilver

 

Zuiver edelmetaal

Volgens een speciale werkwijze worden leisteen platen voorzien van een 24-karaats goud of een ander zuiver edelmetaal. Vervolgens worden ze gecombineerd met zeer transparant, gehard glas. Het effect is een symbiose van edele metalen, steen en glas die de topografie van het leisteen accentueert op een unieke manier. Goud laat het front schijnen als een briljant, warm en levendig. Zilver geeft het front een subtiele en koele glans.

Stars en Moon

Poggenpohl is de eerste fabrikant met keukenfronten in goud of zilver in keukendesign. Het iconische +VENOVO-ontwerpconcept is nu te zien in de ontwerpen “Stars” (goud) en “Moon” (zilver). Beide ontwerpen zijn met name relevant voor de Aziatische markten. In India bijvoorbeeld, betekent goud zuiverheid, rijkdom en veiligheid.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*